Cinthya Dictatornak elege lett Berkiből

Forrás: Facebook/Éden Hotel -
Cinthya Dictator Éden Éjjel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szívesen vezetne többé együtt műsort Berki Krisztiánnal Cinthya Dictator. A macsó szerint nem baj, a lánynak úgysem lesz erre lehetősége többet. 

"Igazából kipróbálnám Krisztián nélkül a műsorvezetést. Nagyon más emberek vagyunk, más az érdeklődésünk. Azt gondolom, sok esetben nem intelligens a humora. Ajtóstul ront a házba, és gyakran átlépi a határt"mesélte a Borsnak Cinthya, és hozzátette, Berki mindig is kislányként kezelte őt.

Forrás: Facebook/Éden Hotel

"Jóban lettünk Berkivel, de elsősorban munkatársak vagyunk, nem barátok. Krisztián egy ambiciózus és kitartó ember, ügyesen felépítette magát, és ezeket nagyon becsülöm benne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban" – mondta Cinthya.

"Ha még mindig azzal foglalkoznék, hogy ki mit gondol rólam, nem ott tartanék az éle­temben, ahol most tartok. Cinthyának egyébként nem is lesz rá lehetősége, hogy újra együtt dolgozzon velem. Arról pedig, hogy én udvariatlan lennék, csak annyi hozzáfűznivalóm van: nem vagyok tapintatlan, csak kegyetlenül őszinte, és még ha ez so­kaknak fáj is, kitartok a véleményem mellett. Amúgy is szükségem van új ellenségekre, mert a régiek a rajongóimmá váltak!" – kommentálta Cinthya szavait Berki.

Most derült ki! Különleges védelemben részesült a hazánkban koncertező Michael Jacksonhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-michael-jacksont-mesterloveszek-vedtek-mint-a-legvedettebb-allami-vezetoket.htmlMeglepő információ derült ki a megboldogult Michael Jakson budapesti látogatásával kapcsolatban.Olyan védelem járt a világsztárnak, mint a legfontosabb államférfiaknak!TV + Bulvár--Alekosz alvás előtt Julcsira és a Magenheim családra gondolhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-alekosz-alvas-elott-a-szomszedokra-gondol.htmlAlekosz elárulta, mire gondol, mielőtt álomra hajtja fejét. TV + BulvárOrigoA tengerparton sütteti magát Adahttp://www.life.hu/bulvar/20150531-a-tengerparton-sutteti-magat-ada.htmlBarátaival ruccant ki a tengerparthoz a csinos műsorvezető. TV + Bulvár--Éden Loki elárulta, mire költi a nyereményéthttp://www.life.hu/bulvar/20150531-eden-loki-elarulta-mire-kolti-a-nyeremenyet.htmlLoki Barbarával vihette el a húszmillió forintos főnyereményt, amit elfeleztek. Az Éden Éjjelben elárulta, mire költi az őt illető tízmilliót. TV + BulvárOrigoSarka Kata vetélytársa lett Vajna Timi?http://www.life.hu/bulvar/20150531-sarka-kata-vetelytarsa-lett-vajna-timi.htmlSarka Kata a Miss World Hungary, Vajna Tímea pedig a Miss Universe Hungary szépségversenyre toborozza a szebbnél szebb lányokat. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKállay-Saunders András cáfolja a pletykákat - Videóüzenetben tisztázza magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150530-kallay-saunders-andras-videouzenetet-keszitett.htmlAmiről még soha nem beszéltem címmel készített videót Kállay-Saunders András. Az énekes mesélt a "sztárságról", hogy miként éli meg az ismertségét és természetesen arról is, hogy egyáltalán nem tartja magát verekedős srácnak. Állítja, sem a korábbi, se a legutóbbi balhéja nem igaz. TV + BulvárFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.