Hűha! Bikinibe bújtak Vajna Timi szépségkirálynői – Szexi szépségek, dögös domborulatok

Vajna Timi miss bikini Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere igazán kitüntetett helyzetben volt, hiszen részt vehetett a Miss Bikini- és Miss Extrém-választáson, ahol még Vajna Tímeát is mikrofonvégre kaphatta. 

Megindult a küzdelem a Miss Universe Hungary királynő-jelöltjei között, akik felszabadultan, ugyanakkor elszántan máris két háziversenyen bontakoztatták ki képességeiket és hozták felszínre egyéniségüket. Megválasztották Miss Bikinit, Miss Extrémet, Szentgyörgyi Rómeó erős keze pedig életet is mentett.

Néhány napja kezdetét vette a Miss Universe Hungary felkészítő tábora, ahol feszített tempóban, különböző programok és órák segítségével készülnek a lányok a június 6-i élő tévé show-ra. A 16 szépség minden perce be van osztva: edzenek, színpadi járást és koreográfiát tanulnak és beszéd tanár is foglalkozik velük. Bár a döntőig még van néhány nap, a versengés megkezdődött a királynő-jelöltek között, méghozzá egy budapesti élményfürdőben.

"Lezajlott a Miss Bikini és a Miss Extrém háziverseny. Nagyon élvezték a lányok! Végre felszabadultak, tudtak lazítani egy kicsit, ugyanakkor megindult a küzdelem is köztük. Mindannyian más-más karakterek - van, aki énekel, van, aki zongorázik, vagy épp a levegőben spárgázik - és ezúttal prezentálták is egyéni képességeiket. Látszott, hogy nemcsak a koronát, hanem ezeket a kisebb címeket is meg akarták szerezni, ráadásul a háziversenyek még inkább összekovácsolták a csapatot" - kezdte Vajna Tímea, aki mellett a tavalyi Miss Universe Hungary királynője, Kelemen Henrietta, Ordasi Zsolt stylist, valamint Szentgyörgyi Rómeó és Baronits Gábor is helyet foglalt a háziversenyek zsűrijében.

Miss Bikininek a legjobb testű lányt választották az ítészek.

Ez esetben az számított, ki mennyire fitt, milyen arányos a lányok teste. Majd következett a Miss Extrém verseny, ahol már sokkal inkább a lányok egyénisége mutatkozhatott meg, azaz, hogy mennyire bátrak, milyen karakterek. Itt ugyanis két feladatuk volt: először is a fürdő magas sziklájáról ugrottak a vízbe, majd pedig azt mérte a zsűri, milyen sebességgel csúsznak le az egyik csúszdán.

"Volt olyan lány, aki le sem mert ugrani, volt, aki viszont béka pózban, spárgában, vagy csavarban vetette magát a vízbe és voltak, akik kettesével ugrottak! Természetesen kihasználtuk Szentgyörgyi Rómeó szaktudását, aki vízimentő bemutatót is tartott a lányoknak: megmutatta, hogy viselkedjenek pánikhelyzetben, hogyan kapaszkodjanak meg a bójában és ki is mentette őket a vízből" – árulta el a Miss Universe Hungary tulajdonosa, aki a lányok nagy örömére minden programon ott van a szépségek mellett.

A Miss Bikini cím nyertese Pótári Laura lett, Miss Extrémnek pedig Tarjányi Zsófiát választotta a zsűri.

A háziversenyek ezzel azonban még nem értek véget. Újabb izzasztó nap vár a lányokra, amikor is megválasztják Miss Sporty-t.

Katus Attila felügyelete mellett küzdenek majd a legsportosabb címért a szépségek, akik ez alkalommal pedig arról adnak számot, hogy egy perc alatt hány felülést tudnak megcsinálni, mennyire hajlékonyak, vagy épp milyen gyorsak a futópályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.