Varga Viktor kibukott! Nyíltan bírálta a bulvármédiát

bírálat média napilap újságíró Varga Viktor bulvár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett az énekesnek: egy felháborodott levélben kérte ki magának, hogy hülyét csinált volna belőle Berki Krisztián.

Ahogy a Life.hu is megírta, az életművész, slágergyáros Varga Viktornak nemrég volt egy különleges afférja Mona Lisával, most pedig arra vetemedett, hogy saját festményét is elkészítse a híres műről. Lisát egy pólóra alkotta meg,melynek láttán Berki Krisztián kicsapta a tízezreseket az asztalra. Az egyik napilap szerint Viktort ezzel megalázta a műsorvezető. Az énekes nem hagyta szó nélkül, és közösségi oldalán reagált a cikkre.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

„Ez a cikk, amit most terjesztettetek az országnak, egy betegség, egy lejárató fertő, ótvar, amiért a cikk íróját KŐMŰVES SZEX-re ítélném! Én tudom, mennyire nehéz érvényesülni az értékes dolgokkal a magyar médiában, de valahogy mindig sikerült beCSEMPÉSZNI némi értéket a performanszaimba, az interjúimba, szerepléseimbe, dalaimba, klipjeimbe. Így volt ez jelen esetben is. DE az, hogy ennyire gondatlanul, ostobán alázni próbáló cikket írjatok rólam pont a LÉNYEGes részt érintőlegesen sem simítva, ez a megalázás! NEM az, amit a Berki csinált...hiszen, megkérdem most Tőletek, vajon mi a megalázó abban, hogy 100 000Ft- ért megvásárolja a festményemet, amit előtte pár órával készítettem el!" – morgolódott Viktor közösségi oldalán.

Nem ő az egyetlen

Rippel Feri, artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Cinthya Dictator, Viktor exe pedig szintén felvette a kesztyűt a médiával szemben, és beolvasott az újságíróknak.
Radics Gigi szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-szerelemre-es-egy-igazi-tarsra-vagyik.htmlNemrég érkezett haza Amerikából a Megasztár-győztes énekesnő, aki bevallotta, most már nagyon vágyna egy társra.TV + BulvárOrigoSúlyosan megsérült Pordán Petrahttp://www.life.hu/bulvar/20150529-pordan-petra-a-sportklub-hello-angyalok-cimu-musoranak-musorvezetoje-sulyosan-megserult-gy.htmlA műsorvezető gyógyulása három hónapig tart majd, mert egy forgatáson izomrost szakadást szenvedett. Pordán Petrának hatalmas fájdalmai voltak.TV + Bulvár--Ki ez a jóképű fiatalember?http://www.life.hu/bulvar/20150531-kasza-tibi-fiatalkori-fotot-posztolt.htmlJó pár évvel ezelőtti fényképet osztott meg Facebookján az énekes-showman.TV + Bulvár--Megdöbbentő beismerés: Cinthya Dictator és Varga Viktor még mindig összetartozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-cinthya-dictator-es-varga-viktor-meg-mindig-osszetartozik.htmlAz Éden Éjjelben Berki Krisztiánnak csak arra sikerült kanyarintania a beszélgetést, hogy Cinthya és Viktor kapcsolatát firtassa. A lány meglepő vallomást tett. TV + Bulvár--Menedzsert Keres Alekosz Történelem Írásáhozhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-menedzsert-keres-alekosz-tortenelem-irasahoz.html(Legalábbis számunkra) értelmezhetetlen posztott tett közzé Nagy Alekosz. A ValóVilág egykori győztese munkaerőt a keres. Történelemíráshoz. TV + BulvárOrigoÍgy még sosem láthattad Horváth Évát!http://www.life.hu/bulvar/20150601-horvath-eva-a-viasat6-sztar-gokart-musorvezetoje-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlHihetetlenül aranyos képet tett közzé magáról Horváth Éva: így még sosem láthattad a Viasat 6 Sztár Gokart műsorvetőjét. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.