G. I. Jane pózban fotózkodott Demi Moore lánya

Forrás: Instagram/ Tallulah Willis -
Rumer Willis Demi Moore G. I. Jane Tallulah Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tallulah Willis G. I. Jane pólóban szalutált édesanyja tiszteletére legújabb Instagram fotóján.

Úgy látszik, nem csak Rumer Willis ütött anyukájára, ezen a képen a kisebb tesó is Demi Moore-ra hasonlít. A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő lány ősszel vágatta kopaszra a haját, amikor valószínűleg szintén G. I. Jane-nek gondolta magát.

Forrás: Instagram/ Tallulah Willis

Hónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigoPalvin Barbi kikelt magából – Az ágyon ugrálva tombolt a modellhttp://www.life.hu/trend/20150601-palvin-barbara-modell-agyon-ugralva-tombol.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk nagyot tombolt napszemüvegben, az ágyon kiabálva – szerencsére egy vicces kép dokumentálta a különös esetet.Trend--Giorgio Armani egy szál fecskében lazulthttp://www.life.hu/trend/20150601-giorgio-armani-egy-szal-fecskeen-elvezte-a-tengerpartot-es-a-napsutest.htmlA 80 éves olasz divattervező egészen új oldalát mutatta meg a spanyol tengerparton.Trend--Cindy Crawford ráncosan is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20150601-cindy-crawford-modell-rancosan-is-gyonyoru.htmlA 49 éves hírességnek még az apró szemkörnyéki ráncok is nagyon jól állnak. Ilyen egy igazi topmodell.Trend--Ilyen elbűvölő fotót rég láttunk Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/trend/20150529-mihalik-eniko-modell-cuki-kutyaval-pozolt.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk, Mihalik Enikő cuki kutyás képet posztolt Koppenhágából.Trend--Kim Kardashian kislánya megint nagyon divatoshttp://www.life.hu/trend/20150529-north-west-kim-kardashian-lany-feherre-cserelte-a-fekete-tutut.htmlA divatőrült Kim Kardashian lányát is szívesen öltözteti. A celebnő ezúttal fehér tütüt és egy tengerészzakót adott a kis Northra.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.