twist tánc buli iskola Fem3Café Trokán Péter botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész gyermekkori fotóit mutatta meg a FEM3Café adásában és egy botrányos emléket is felidézett.

A twist-őrület idején, egy iskolai bulin táncolt első szerelmével a színész, de a szülői munkaközösség tagjai nem nézték jó szemmel a táncukat. Trokán Péter partnerével a twist lépéseit gyakorolta, ami botrányosnak számított akkoriban. A munkaközösség tagjai szerint, a fiataloknak úgy kellett volna táncolni, ahogy azt a tánciskolában tanulták.

„Óriási botrány lett belőle, hogy mi hogyan táncolunk, de újítóak voltunk, nem foglalkoztunk a véleményekkel" – mesélte a színész.

Legerszki Krisztina: "Mindenki gyűlölt, mint az állat"http://www.life.hu/bulvar/20150602-legerszki-krisztinatol-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojerol-kiderult-mindenki-gyulolte.htmlA Jóban Rosszban színésznője elárulta, állandóan szeretethiánnyal és kisebbségi komplexussal küzdött. Gyerekként az osztálytársai elfordultak tőle, ráadásul a szülei válása is mély nyomot hagyott benne.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huTóth Gabi berágott egykori mentoráltjárahttp://www.life.hu/bulvar/20150601-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-beragott-egykori-mentoraltjara-trap-kapitanyra.htmlMentor és mentoráltja, Trap kapitány az erdőmentő akció közben szólalkozott össze, mert mindketten elég céltudatosan képviselték a véleményüket.TV + Bulvár--Börtönbe került az Irigy Hónaljmirigyhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-bortonbe-kerult-a-klipforgatasuk-miatt.htmlEgy napra börtönbe vonultak az Irigy Hónaljmirigy tagjai – na, nem követtek el semmi rosszat, csak egy kisfilm forgatása miatt kerültek hűvösre.TV + Bulvár--Till Attila bevallotta, arcfiatalító kezelésen esett áthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-till-attila-bevallotta-arcfiatalito-kezelesen-esett-at-skin-booster-kezelese.htmlTill Attila szeme alól eltűntek azok a táskák, amely ellen korábban szemtapasszal küzdött a Nagy Duett előtt. Ráadásul az egész arca fiatalosabb lett. Vajon sebészhez fordult, hogy továbbra is színpadképes maradjon? Megkérdeztük!TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huÉden Barbara végleg abbahagyja a pornózásthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-eden-barbara-az-eden-hotel-3-gyoztese-vegleg-abbahagyja-a-pornozast.htmlÉden Barbara Lokival közösen vitte el a főnyereményt, fejenként tízmillió forintot kaptak.TV + BulvárOrigoBonyodalmak Nagy Feró fiának esküvőjénhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-nagy-fero-fianak-botondnak-az-eskuvojen-bonyodalmak-adodtak-az-idojaras-miatt.htmlA rossz időjárás váratlan bonyodalmat okozott Nagy Feró fiának, Botondnak az esküvőjén.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.