Kínos dolog történt a sztárral, amikor átvette csillagát Hollywoodban

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Stephanie March Hírességek Sétánya feleség csillag felirat repülőgép Hollywood megcsalás Bobby Flay transzparens sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bobby Flay sztárszakács épp megköszönni készült a rendkívüli elismerést, amikor egy váratlan vendég jelent meg a feje fölött. Vajon a megcsalt feleség keze lehet a dologban?

Ez bizony nagyon ciki. Bobby Flay éppen azon volt, hogy átélje a pillanatot, amikor a világ első sztárszakácsaként csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán.

Itt még nem is sejtette, milyen meglepetés vár rá később Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A The Food Network séfje éppen ünnepi beszédét készült elmondani, amikor egy „cheater," magyarul csaló feliratú transzparens zúgott el felette egy repülőgéphez kötve. A képért kattints ide! Az E! News egyik szemtanúja szerint a gép addig körözött a sokatmondó szóval a fejük felett, amíg Bobby Flay be nem fejezte a beszédet.

A dolog mögött feltehetően a sztárszakács éppen aktuális válása állhat: nemrég derült ki, hogy az 50 éves híresség 3 különböző nővel csalta meg feleségét, Stephanie March színésznőt, az ügyből pedig hatalmas botrány lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.