Stúdióba vonult Szandi lánya, Blanka

Blanka stúdió hang éneklés Szandi tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő tizenöt éves lánya, Blanka korábban elzárkózott a szerepléstől, ezért is lepte meg szüleit az a kérése, hogy rögzítsék egy stúdióban, ahogy énekel.

Blankáról a napokban lenyűgöző fotósorozatot készített keresztanyja, Pintácsi Viki. Most pedig az is kiderült, hogy nemcsak szépségét, de hangját is örökölte édesanyjától a tinilány.

Így még sohasem láttad Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150603-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-hogyan-tanulja-uj-szakmajat-a-cukraszmesterseget.htmlMegmutatjuk, hogy hogyan tanul Liptai Claudia, aki új szakmájának rabjává vált, és mindent megtesz azért, hogy tökéjre fejlessze tudását.TV + BulvárOrigoRihanna hasonmására bukkantunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-rihanna-enekesno-kikopott-hasonmasara-bukkantunk-bianca-guthrie-szemelyeben.htmlBianca Guthrie attól fél, hogy nem fog partnerre találni, mert túlságosan hasonlít Rihannára.TV + Bulvár--Pál Dénes otthagyja az énekesi pályát?http://www.life.hu/bulvar/20150602-pal-denes-a-tv2-the-voice-gyoztesenek-karrierjeben-barmikor-valtozas-lehet.htmlPál Dénes legújabb dala, melyet részben ő írt, az útkeresésről szól. Az énekes szerint ez egy állandó folyamat, ő például középiskolás kora óta énekel, de elképzelhetőnek tartja, hogy öt év múlva már mással fog foglalkozni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVilágsztár nyaral a közelben! Salma Hayek alig egy karnyújtásnyira vanhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-a-kozelben-olaszorszagban-nyaral.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő már megkezdte jól megérdemelt pihenését, nem is olyan messze tőlünk. TV + Bulvár--Trokán Péter botrányt okozott egy iskolai bulinhttp://www.life.hu/bulvar/20150602-trokan-peter-szinesz-botranyt-okozott-egy-iskolai-bulin-mert-nem-ugy-tancolt-ahogy-kellett-volna.htmlA színész gyermekkori fotóit mutatta meg a FEM3Café adásában és egy botrányos emléket is felidézett.TV + Bulvár--Till Attila bevallotta, arcfiatalító kezelésen esett áthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-till-attila-bevallotta-arcfiatalito-kezelesen-esett-at-skin-booster-kezelese.htmlTill Attila szeme alól eltűntek azok a táskák, amely ellen korábban szemtapasszal küzdött a Nagy Duett előtt. Ráadásul az egész arca fiatalosabb lett. Vajon sebészhez fordult, hogy továbbra is színpadképes maradjon? Megkérdeztük!TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.