Puzsér: "A párizsi a felvágottak Hajdú Pétere"

párizsi disznósajt Puzsér Róbert Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbertet az uzsonnája ihlette meg, hogy felsorolja, melyik magyar híresség melyik felvágottal azonosítható.

Puzsér szerint a disznósajt olyan, mint az italok között a kevert. "Nevével vállalja a vállalhatatlant." Ráadásul még cinikus is. A kritikus elárulta, szerinte a celebek disznósajtja Aurelio. Ezzel szemben "a párizsi a felvágottak Hajdú Pétere". A nyesedékhúsok királyának a téliszalámit nevezte, amit Friderikusz Sándorral hozott kapcsolatba.

Hétfőn indul a Szelfi című műsor . Nagy valószínűséggel még a fentebb említetteknél is cifrábbakat hallhatunk majd egyik főszereplőjétől, Puzsér Róberttől.

Senki sem ismeri Kim Kardashiant és Caitlyn Jennert http://www.life.hu/bulvar/20150607-voxpop-vlogoli-caitlyn-jennerrol-es-szandi-lanyarol-vlogol.html A hét legnagyobb port kavaró sztorijáról, Bruce Jenner Caitlyn Jennerré válásáról faggatja az utca népét VlogOli. TV + Bulvár -- Kiakadt a csajokra VV Maci http://www.life.hu/bulvar/20150607-kiakadt-a-csajokra-vv-maci.html A Való Világ 7 legtermetesebb játékosa, Maci adott néhány jó tanácsot a hölgyeknek. TV + Bulvár -- Idegeneket csókolgatott Aurelio és Benkő Dániel - Ilyen szexi a plexi http://www.life.hu/bulvar/20150604-aurelio-es-benko-daniel-plexilapon-keresztul-idegeneket-csokolt.html Japán utcáin mostanában a plexilapon keresztüli csókolózás hódít. Kipróbálta ezt a csajozás két nagymestere, Benkő Dániel és Aurelio is. TV + Bulvár RTLKLUB Hajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookon http://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.html Hajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel. TV + Bulvár -- Dopeman durván beszólt Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek http://www.life.hu/bulvar/20150603-dopeman-durvan-beszolt-demcsak-zsuzsanak-es-karasz-robertnek.html A nagyszájú rapper, Dopeman közösségi oldalán akadt ki Demcsák Zsuzsára és Kárász Róbertre. TV + Bulvár -- Éden Loki elárulta, mire költi a nyereményét - Édesanyja kedvéért lemond a nagy részéről http://www.life.hu/bulvar/20150531-eden-loki-elarulta-mire-kolti-a-nyeremenyet.html Loki Barbarával vihette el a húszmillió forintos főnyereményt, amit elfeleztek. Az Éden Éjjelben elárulta, mire költi az őt illető tízmilliót. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.