Döbbenetes! Feneke miatt kerülhet börtönbe Jennifer Lopez

fellépőruha iszlám koncert Marokkó kihívó közvetítés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
JLo legendás feneke ezúttal nagy bajba keverte az énekesnőt – még börtönt is kaphat kihívó mozgásáért.

Május 29-én Marokkóban lépett fel a kockahasú JLo. A mi szemünknek ez egy átlagos koncert volt, szexi tánccal és kihívó fellépőruhákkal. Az észak-afrikai közönségnél azonban kiverte a biztosítékot a koncert, amit ráadásul a televízióban is közvetítettek.

Forrás: AFP/Fadel Senna

Az országban az iszlám szigorú szabályai vonatkoznak a nőkre. Marokkó vezetői szerint az énekesnő megzavarta a közrendet, ami természetesen büntetendő. JLo-t, aki az átlátszó ruhák szerelmese, már be is perelte az állam, és ha valóban bűnösnek találják, két hónapos börtönbüntetést kaphat, amit akkor kell letöltenie, ha újra belép az országba.

Az énekesnő egyébként korábban többször is fellépett Marokkóban, de eddig soha nem volt probléma. Most is a tévés közvetítés miatt került bajba.

Nehézfiúkkal pózolt Rihannahttp://www.life.hu/bulvar/20150606-rihanna-enekesno-csillogo-ekszeres-nehezfiukkal-pozolt.htmlAz énekesnő kosárlabdameccsen járt, ahol csillogó ékszerekkel feldíszített nehézfiúk társaságában pózolt.TV + Bulvár--Ajjaj! Törpeméretűre zsugorodott Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/bulvar/20150606-nicole-scherzinger-enekesno-torpe-mereture-zsugorodott.htmlA dögös énekesnő meglepő képet posztolt Instagram oldalára. A hosszúcombú Nicole 50 centisre zsugorodott.TV + Bulvár--Zimány Linda Hollywoodban csapatjahttp://www.life.hu/bulvar/20150606-zimany-linda-modell-hollywoodban-csapatja.htmlA modell már egy ideje Amerikában múlatja az időt, és ezúttal azt is megmutatta, milyen jól áll neki a híres Hollywood felirat.TV + Bulvár--Miley Cyrus babérjaira tör az énekesnő húgahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-miley-cyrus-huga-noah-cyrus-gyonyoruen-enekel.htmlA botrányhősnő 15 éves húga is örökölte azt a zenei érzéket, amit Miley, és most meg is mutatta, milyen jól énekel.TV + Bulvár--10 milliárd forintot keresett egy nap alatt Steven Spielberghttp://www.life.hu/bulvar/20150603-steven-spielberg-rendezo-10-milliard-forintert-adta-el-malibui-luxusvillajat.htmlA világhírű filmrendezőnek sikerült túladnia az óceánra néző malibui házán. Nekem is akármyilen összeget kapott az ingatlanért: 10 milliárd forintért kelt el luxuslak.TV + BulvárOrigoG. I. Jane pózban fotózkodott Demi Moore lányahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-demi-moore-lanya-tallulah-g-i-jane-pozban-fotozkodott.htmlTallulah Willis G. I. Jane pólóban szalutált édesanyja tiszteletére legújabb Instagram fotóján.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.