Bérczesi Róbert főcímdal Puskás Peti Szelfi (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Biebers készítette el az RTLII ma este induló videónapló-sorozatának, a Szelfinek a főcímdalát. Puskás Peti a Life.hu-nak mesélt a dal megírásáról.

"Danival, az öcsémmel megnéztük az első adást, amiben Bérczesi Robi egyik jelenete mindkettőnket annyira megfogott, hogy azonnal nekiálltunk a dalszerzésnek" - kezdi az énekes. "Nagyon hamar elkészültünk, az öcsém megírta a zenét én pedig a dalszöveget hozzá. Pár nap múlva, amikor beszéltünk a látottakról, rájöttünk, hogy mindkettőnket ugyan az az érzés kapott el, ez a dal azt hiszem, nagyon szerencsés csillagzat alatt született."

Forrás: MTVA

Peti arról is beszámolt, mit gondol a műsor első részéről, hiszen azon szerencsések közé tartozik, akik premier előtt láthatták az első képkockákat. "Nagyon magával ragadott az első rész, újszerű, formabontó sorozatra számíthatnak az RTLII nézői" - mondta a Szelfiről.
A dal kapcsán megkérdeztük az RTL kreatív producerét, Herman Pétert is. "Puskás Petivel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, különösen a Celeb vagyok ments ki innen! óta, a The Bieberst pedig az ország egyik legsikeresebb fiatal bandájának tarjuk. Kifejezetten vártuk az alkalmat, hogy együtt dolgozhassunk velük, a Szelfi főcímdala egy kiváló lehetőség volt erre" - mondta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.