Clint Eastwood beszólt a nővé operált Bruce Jennernek

Forrás: AFP/Ethan Miller -
Kim Kardashian Bruce Jenner Caitlyn Jenner Hollywood Clint Eastwood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi világsztár csúnya poént sütött el egy interjú során: Caitlyn Jenner számlájára viccelődött, amit ki is vágtak az adásból.

A Guys' Choice Award idei díjátadóján zajlott le az a jelenet, amiben a többszörös Oscar-díjas színész-rendező elsütött egy igencsak kétértelmű, és rossz viccet a transznemű Caitlyn Jenner rovására. A szituáció igen kellemetlenre sikeredett, és a közönség sem vette úgy a poént, mint a sztár várta.

Forrás: AFP/Ethan Miller

A Sziklának is becézett Dwayne Johnsonról beszélt, olyanokhoz hasonlította, akik szintén sportolókból lettek színészekké, mint például Jim Brown vagy "Caitlyn Somebody" – vagyis "Caitlyn Valaki". Ha jól akarta volna elsütni a dolgot, akkor „Valamilyen Jenner”-ként kellett volna említenie az egykori sportolót.

A díjátadót közvetítő csatorna gyorsan megoldotta a szituációt és kivágta a jelenetet, ami ellen Eastwood sem tiltakozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.