szépségverseny szépség Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péternek határozott véleménye van arról, hogy valójában mitől is szép egy nő. A sokoldalú zenész számára kevésnek bizonyul a dekoratív külső. 

Az egykori mentor az utóbbi időszakban eltűnt a tévéképernyőkről. A Miss Universe Hungary 2015-ös versenyére azonban örömmel elfogadta a meghívást, és kíváncsian fürkészte a szebbnél szebb lányokat a kifutón. Kérdésünkre örömmel elmesélte, számára mi az igazi szépség, és mit gondol a szépségversenyek világáról.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Elképesztő gigashow-t láthattunk a színpadon, csak ámultam az eseményeken, színvonalas estének voltunk a tanúi. Bevallom, nem szoktam kedvencet választani az ilyenfajta versenyeken. Sokszor olyan egyformáknak láttam a lányokat, hogy nem igazán találtam különbséget közöttük. Én a hétköznapiságukban sokkal jobban szeretem a nőket, mert így jobban megmutatkozik az igazi szépségük. Ezért engem fura módon nem igazán ragad magával a szépségversenyek világa, és nem is érint meg. Őszintén bevallom, szerintem elég kevés az, ha valaki külsőleg mutatós."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Véleményem szerint nem elég, ha valakinek szép a combja, vagy csinos a pofija, akár hiába, ha nincs meg benne az a bizonyos plusz. Egy nő legyen érdekes, bűvöljön el a személyiségével és a bájával. Mondhatjuk úgy is, hogy a szépségnek is van X-faktora, és ezzel bármelyik nő el tudja varázsolni a környezetét" – mondta az énekes, aki boldog házasságban él feleségével, Ditz Edittel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.