Nyomozás indulhat Sebestyén Balázsék SMS-e miatt

tolvaj rendőrség kaszinó sms Morning Show Class FM nyomozás korrupció kenőpénz Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenképpen lépnie kell a rendőrségnek a Morning Show egyik hallgatója által beküldött üzenet miatt.

Nemsokára rendőrök kereshetik meg Sebestyén Balázst és a Class FM Morning Show című reggeli műsorának szerkesztőit egy, a műsorban felolvasott üzenet miatt - írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Balázsék a hétfő reggeli adásban arra a kérdésre várták a választ: hogyan lehet ma átverni a főnököt? A következő SMS-t az elsők között olvasták fel:

"Egy ismert vállalkozó ügyintézőjeként 10 millió forint kenőpénzt kellett átadnom egy kerületi rendőrkapitánynak, de csak ötöt adtam oda, a másik felét megtartottam. Ezután a kaszinó igazgatójánál egymillióért vettem igazolást, hogy négymilliót szerencsejátékon nyertem. Így már az éves szja-bevallásomba is beleírhattam. A főnököm közben tíz évre bevonult, így happy end lett."

A lap megkereste a rendőrséget, indítanak-e nyomozást a korrupt rendőr, a vesztegető vállalkozó, az okirat-hamisító kaszinóigazgató és a SMS-t feladó tolvaj miatt.

"A hatóságoknak ilyen helyzetekben hivatalból nyomozást kell indítania. A kitörölt üzeneteket ráadásul a hatóság a szolgáltatótól meg tudja szerezni" - mondta el a Borsnak dr. Bacsek György független ügyvéd. Az élő műsor jellegéből adódóan a műsorvezetők sokszor az sms-ek felolvasása közben ismerik meg azok teljes szövegét, sokszor nincs lehetőségük arra, hogy meggyőződjenek az üzenetek valóságtartalmáról. Előfordul az is, hogy a hallgatók nem valós történetet küldenek el, mindössze egy-egy poénnal szeretnék színesíteni a műsort. A beküldött sms-eket a rádió nem tárolja. A Class FM, valamint a Morning Show csapata természetesen mindig a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően készíti a rádióműsorokat" - tudta meg a lap a Class FM rádiótól.

Magánnyomozóval keresteti volt párja Nkuya Soniáthttp://www.life.hu/csalad/20150110-nkuya-soniat-magannyomozoval-keresteti-volt-parja-mezei-matyas.htmlNem ért véget Nkuya Sonia kálváriája. Gyermeke édesapja mindent megtesz, hogy az énekesnőt és kislányukat előkerítse. CsaládOrigoTagadja a műtétet Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/bulvar/20150529-sebestyen-balazs-balesetben-megserult-csuklojat-muteni-kellett-es-ossze-kellett-csavarozni.htmlBár az előzetes hírek szerint a népszerű magyar műsorvezető saját otthonában szenvedett súlyos balesetet, amelyet követően ráadásul műteni kellett, Balázs cáfolta, hogy bármi ilyesmi történt volna vele.TV + Bulvár--Nyomozás indult Emma Watson ellenhttp://www.life.hu/news/20140701-emma-watson-ellen-nyomozas-indult-bejaronojenek-illegalis-foglalkoztatasa-miatt.htmlBajban van a színésznő: a hírek szerint már folynak a vizsgálatok ellene, amiért amerikai bejárónője vele tartott angliai otthonába és a megfelelő papírok nélkül dolgoztatta.News--Lilu, Sebestyén Balázs, Szabó Zsófi, Istenes Bence - Eltűntek a képernyőről az RTL Klub nagyágyúihttp://www.life.hu/bulvar/20150505-lilu-sebestyen-balazs-szabo-zsofi-istenes-bence-eltuntek-a-kepernyorol-az-rtl-klub-nagyagyui.htmlJó ideje szabadságukat töltik az RTL Klub műsorvezetői. Némelyikük 2015 eleje óta egyszer sem vezetett műsort, a csatorna pedig egyáltalán nem biztos, hogy közülük választja ki a Hungarian’s Got Talent arcát. Mi lesz velük? TV + Bulvár--Az Interpol nyomoz a gyilkos fogyitabletta ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150506-az-interpol-nemzetkozi-figyelmeztetest-adott-ki-a-dinitrofenolt-tartalmazo-fogyaszto-tablettara.htmlTöbb áldozatot is szedett az a fogyasztószer, amely növényvédőszerek és robbanóanyagok összetevőit tartalmazza. Az Interpol nemzetközi figyelmeztetést adott ki az illegálisan terjesztett tablettákra.News--Kommentháború: Egymásnak estek Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-egymasnak-este-gombos-edina-es-sebestyen-balazs-rajongoi-a-facebookon.htmlAz elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.