Scherer Péter Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű kismama, Nádai Anikó közös fotót osztott meg Facebookján az egyik legismertebb hazai színésszel. 

"Eléggé zavarba jöttem... Azt hiszem, mondhatjuk, hogy igazán szerencsés vagyok!" - írta Nádai Anikó a Scherer Péterrel közös fotójához. Vajon Scherer Péter új filmet forgat, azért a képen lovaglóruhában? Talán Anikóval készülnek közös produkcióra? Vagy csak egy lovardában jártak?

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Ismert celeb próbál fekete mágiával kárt okozni Sarka Katáéknak?http://www.life.hu/bulvar/20150612-sarka-kataeknak-probal-feketemagiaval-kart-okozni.htmlNagyon messzire mentek Sarka Katánál. A Facebookon borult ki rosszakarójára.TV + Bulvár--Geszti Péter elárulta, neki mit jelent a női szépség http://www.life.hu/bulvar/20150609-geszti-peter-elarulta-neki-mit-jelent-a-noi-szepseg-nem-a-kulsot.htmlGeszti Péternek határozott véleménye van arról, hogy valójában mitől is szép egy nő. A sokoldalú zenész számára kevésnek bizonyul a dekoratív külső. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huPuzsér Róbert a szeretetről beszélhttp://www.life.hu/bulvar/20150611-puzser-robert-a-szeretetrol-beszel.htmlEddig ismeretlen oldaláról mutatkozik be Puzsér Róbert a ma esti Szelfiben, az RTLII-n. A kritikus úgy dönt, elmegy vért adni, és a gondolatait is megosztja a témával kapcsolatban.TV + BulvárOrigoMegdöbbentő vallomás a Playboy-villa lányátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150611-megdobbento-vallomas-holly-madisontol.htmlHugh Hefner első számú barátnője, Holly Madison sokkoló titkot árult el Playboy-villabeli múltjáról.TV + BulvárAFPPazar nyaraláson pihen Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/bulvar/20150611-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-pazar-nyaralason-pihen-a-gyonyoru-venezuelaban.htmlCsodás fotókat osztott meg közösségi oldalán Várkonyi Andrea, mi pedig azt találgattuk, vajon hol ilyen mesés a tenger színe.TV + Bulvár--Az emberi Barbie megalázónak érzi becenevéthttp://www.life.hu/bulvar/20150612-valeria-lukyanova-az-emberi-barbie-megalazonak-erzi-becenevet.htmlValeria Lukyanova úgy látszik, már nem tudja, milyen újdonsággal haknizzon, így most kitalálta, hogy megalázónak tartja becenevét, és nem akarja, hogy továbbra is így szólítsák.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.