Makranczi Zalán Szinetár Dóra Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra a Szegedi Szabadtéri Játékokon adja elő a Tévedések vígjátéka című darabot. Idén a párja, Makranczi Zalán is elkíséri őt az alföldi városba.

"Legutóbb két éve jártam Szegeden, amikor Zalán az Alföldi-féle István, a királyban dolgozott" – mondta a Blikknek Dóra. "Ez a nyár is a munkáé lesz, hiszen most kezdjük el próbálni a Tévedések vígjátékát, az előadások pedig augusztus végéig tartanak. Zalán idén nyáron jobban rá fog ráérni, egy filmben forgat, de egyébként lent lesz velünk Szegeden, ő vigyáz majd a kölykökre, amíg én dolgozom. Azért lesz időnk kicsit nyaralni is."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Hamarosan többgenerációs családmodellben fog élni a színésznő és párja. Erről korábbi cikkünkben, ITT olvashatsz.

Eléggé megöregedett a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150614-patrick-duffy-a-dallas-sztarja-megoregedett.htmlPatrick Duffy, azaz a világ Bobby Ewing-ja hirtelen mintha nagyon megöregedett volna. TV + BulvárAFPMiló Viki leütötte egyik exéthttp://www.life.hu/bulvar/20150612-milo-viki-sportolono-leutotte-egyik-exet.htmlMiló Viktória az iskolában is előszeretettel verekedett, de volt, hogy felnőtt korában is eljárt a keze, és nem csak a ringben.TV + BulvárOrigoBálint Antónia állítja, nem küldött fekete mágiát Sarka Katárahttp://www.life.hu/bulvar/20150612-balint-antonia-allitja-nem-kuldott-fekete-magiat-sarka-katara.htmlBálint Antónia állítja, nem jár jósokhoz, és egyáltalán nem érdekli Sarka Kata és családja. TV + Bulvár--Kiderült, mitől jön zavarba Nádai Anikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150612-nadai-aniko-scherer-peterrel-kozos-kepet-posztolt.htmlA gyönyörű kismama, Nádai Anikó közös fotót osztott meg Facebookján az egyik legismertebb hazai színésszel. TV + BulvárOrigoIsmert celeb próbál fekete mágiával kárt okozni Sarka Katáéknak?http://www.life.hu/bulvar/20150612-sarka-kataeknak-probal-feketemagiaval-kart-okozni.htmlNagyon messzire mentek Sarka Katánál. A Facebookon borult ki rosszakarójára.TV + BulvárOrigoÍgy maszkírozták öregemberré Channing Tatumothttp://www.life.hu/bulvar/20150608-oregembernek-maszkirozva-szivatta-rajongoit-channing-tatum.htmlKi ne ismerné a világ egyik legszexibb pasijaként elkönyvelt Channing Tatumot? Amerika egyik kisvárosában a hölgyrajongók testközelből is megcsodálhatták őt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.