Milliókat kaszál havonta Fluor Tomi csapata - jól bánnak a pénzzel!

Forrás: Temesi Ádám -
milliók koncert wellhello Fluor Tomi fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes igen jól keres a Wellhello sikerei óta, mégis egy albérletben él. 

Fluor Tomi és a Wellhello hatalmas sikereket ért el a közelmúltban, szinte betörtek a zenei piacra. Rengeteg teltházas koncertjük és fellépésük van, sőt, szinte az összes nagyobb zenei fesztiválon is színpadra állnak. Ezekkel a bulikkal milliókat kasználnak Tomiék, azonban nem herdálják feleslegesen a megkeresett összegeket, és inkább egy közös albérletben élnek - írja a Bors.

Forrás: © Adam Temesi/© Adam Temesi

„Nem keresünk rosszul, Az lenne a gáz, ha sokat melóznánk, de nem lenne pénzünk. Mondhatják, hogy talicskával toljuk haza a pénzt, de a talicskából is osztjuk! A kilencvenes évek előadói még házat is építettek a gázsijukból, mi mindketten albérletben lakunk. Nem tudunk olajfinomítót venni. Egyelőre!” – mondta Fluor.

Esztergályos Cecília bevállalta volna az aktmodellkedésthttp://www.life.hu/bulvar/20150616-esztergalyos-cecilia-szineszno-bevallalta-volna-az-aktmodellkedest-errol-vallott-a-tv2-hal-a-tortan.htmlMeglepő vallomással rukkolt elő a színésznő a Hal a tortán adásában. Bevallotta, volt olyan időszak, amikor bizony ledobta volna a textilt.TV + Bulvár--Csirkét lopott Mila Kunishttp://www.life.hu/bulvar/20150616-mila-kunis-csirket-lopott-egy-volt-baratjatol.htmlElképesztő sztoriba keveredett Hollywood dögös színésznője, Mila Kunis.TV + Bulvár--Stahl Juditnál robbanás történthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-stahl-judit-sztarszakacs-musorvezeto-konyhajaban-robbanas-tortent-a-sutoje-felrobbant.htmlAz ízletes sütiknek és ételeknek annyi, Stahl Judit tűzhelyének sütőrésze felrobbant, a sztárszakács borzalmas látványra ébredt.TV + Bulvár--Fluor Tomi egy fenevaddal él együtthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-fluor-tomi-a-wellhello-frontembere-uj-tetkot-villantott-bal-vallara-egy-oroszlant-tetovaltatott.htmlEgy vérszomjas fenevadat tetováltatott magára a Wellhello sztárja – mi azt is kitaláltuk, miért.TV + Bulvár--Fluor Tomi: "Mocskosmód szomorú vagyok, és morcos"http://www.life.hu/bulvar/20150529-fluor-tomi-es-diaz-azaz-a-wellhello-fonogram-dijat-kapott.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Fonogram-díj átadása után Diazt és Fluor Tomit faggatta, aki begipszelt lábbal vette át az elismerést. TV + BulvárElőkerültek Fluor Tomi gyerekkori videóihttp://www.life.hu/bulvar/20140909-fluor-tomi-a-ki-mit-tube-a-youtube-on-zajlo-tehetsegkutato-zsuritagjanak-gyerekkori-videoi.htmlKülönös gyerekkori videó került elő Fluor Tomiról. Óvodás korában már szavalt, később pedig úgy nyomta a szöveget, hogy kevés kételyt hagyott afelől: ha nagy lesz, sztár lesz! TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.