Mindig kíváncsi voltál, hogy milyen egy koncert színfalai mögött?

Forrás: Thinkstock -
Szelfi (tévéműsor) Völgyesi Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este az RTL Szelfijében Völgyesi Gabi kézi kamerájával mutatja meg, hogyan készülnek egy fellépésre a kulisszák mögött.

A Unique egy Valentin napi bálon lépett fel, Völgyesi Gabi természetesen itt is rögzítette a körülötte zajló eseményeket.

Forrás: Thinkstock

A kétgyerekes anyuka élete napközben olyan, mint az átlagos anyáké: ebédet főz a kicsiknek, játszik velük, takarít. Hétvégénként azonban eljön a fellépések ideje. Ma este ebből láthatunk ízelítőt.

Gabinak és férjének bevallásuk szerint eleinte a forgatás technikai része nem ment könnyen, hiszen operatőrök és stáb nélkül kellett rögzíteniük mindent, de mint mondják, azzal még nehezebb volt megküzdeni, hogy a kamera miatt állandóan a figyelem középpontjába kerültek. ITT elolvashatod, hogy nyilatkozott Gabi korábban a forgatásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.