Alekosz: "Demcsák Zsuzsáék a nép gyermekét alázták meg a személyemben"

Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa Orbán Ráhel Dopeman Való Világ 4 Alekosz Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább gyűrűzik Alekosz és a TV2 műsorvezetőinek konfliktusa. A VV4 egykori győztese bocsánatkérésre vár.

Ahogy a Life.hu is megírta, felrobbant az internet Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Alekosz-interjúja után. Még azok is, akik nem igazán kedvelték Alekoszt, a valóságshow győztese mellé álltak. Dopeman, Sebestyén Balázs, de még Orbán Ráhel is igazat adtak Alekosznak.

Forrás: Facebook/Való Világ

Most a Story magazinnak nyilatkozott Alekosz arról, hogyan érintette az ügy: „Demcsák Zsuzsáék a nép gyermekét alázták meg a személyemben. Megfeledkeztek arról, hogy a totális népakaratnak köszönhettem a győzelmet. Engem a nép helyezett el térben és időben oda, ahol voltam, illetve predesztinált arra, ami aztán abból lett. Én senkivel nem feküdtem le a sikerért, és velem sem akart senki lefeküdni. Kemény fél évet töltöttem el a stúdióban, minden mozdulatomat kamerák figyelték. Most is úgy érzem, megérdemeltem a győzelmet. A kérdés viszont azóta is motoszkál bennem, és szeretnék egyenes választ kapni rá: Valóban ennyire felsőbbrendűnek érzik magukat, vagy a szerkesztők, netán a csatorna vezetői mondták nekik, hogy így viselkedjenek? Kétségtelen, hogy Zsuzsa egészen más környezetből jött, mint én. Ő tanult, diplomás, gazdag, én meg csak nyolc általánost végeztem, és hozzá képest szegény vagyok. De ettől érezheti-e magát különbnek? Nem mondom, hogy nem viseltek meg a történtek. Érzékeny típusú ember vagyok, amit az ügyhöz hozzászóló Sebestyén Blázs sem vett észre. Szerinte habitusomból fakadóan leperegnek rólam a bántások. Ez nem igaz! Jó lenne többet beszélgetni vele.”

Az üggyel kapcsolatban egyébként a műsorvezetők: Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa is megszólaltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.