Transzvesztitákkal partizott Eva Longoria

Forrás: Instagram/ Eva Longoria -
parti transzvesztita Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő, úgy látszik, elirigyelte Miley Cyrus transzvesztita barátnőit, így ő is beszerzett párat.

Eva Longoria, aki a modellek között törpének tűnik, ezúttal transzvesztitákkal pózolt. Velük partizott ugyanis a lakberendezési termékeket piacra dobó celeb. A színésznő legújabb kebelbarátnői: William Belli és Sutan Amrull.

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

Forrás: Instagram/ Sutan Amrull

Madonna tovább folytatja a ribanckodásthttp://www.life.hu/bulvar/20150617-madonna-tovabb-folytatja-a-ribanckodast-twerkel-es-vonaglik-egy-videon.htmlAz énekesnő nem foglalkozik a közvéleménnyel, ő bizony 56 évesen is ugyanaz a Madonna akar lenni, mint huszonévesen. A viselkedése így csak egyre botrányosabbá válik.TV + BulvárOrigoSzerettei bérlik Vajna Timi 21 éves húgának rózsadombi luxuslakásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150617-vajna-timea-huganak-palacsik-lillanak-szerettei-berlik-rozsadombi-luxuslakasat.htmlVajna Timi 21 éves húga, Palácsik Lilla manapság a rózsadombi luxuskörnyezetet élvezi. Állítása szerint a lakást szerettei bérlik.TV + Bulvár--Alekosz: "Demcsák Zsuzsáék a nép gyermekét alázták meg a személyemben"http://www.life.hu/bulvar/20150618-alekosz-szerint-a-nep-gyermeket-alaztak-meg-a-szemelyeben.htmlTovább gyűrűzik Alekosz és a TV2 műsorvezetőinek konfliktusa. A VV4 egykori győztese bocsánatkérésre vár.TV + Bulvár--Az emberi Barbie megalázónak érzi becenevéthttp://www.life.hu/bulvar/20150612-valeria-lukyanova-az-emberi-barbie-megalazonak-erzi-becenevet.htmlValeria Lukyanova úgy látszik, már nem tudja, milyen újdonsággal haknizzon, így most kitalálta, hogy megalázónak tartja becenevét, és nem akarja, hogy továbbra is így szólítsák.TV + BulvárOrigoMozifilm főszerepére kérték fel Damu Rolandothttp://www.life.hu/bulvar/20150611-damu-rolandot-mozifilm-foszerepere-kertek-fel.htmlJolly, a mulatós zene sztárja ajánlott főszerepet Damu Rolandnak. A mozifilm a zenész klipjéből készül.TV + Bulvár--Ilyen a kutyát szeretgető Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-sarah-jessica-parker-szineszno-kutyat-szeretget.htmlA színésznő nagyon édes képet posztolt Instagram oldalára – egy tündéri kutyát szeretget.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.