a nap videója Jurassic Park macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az új Jurassic Park nézettségi rekordokat döntöget, addig néhány vicces kedvében lévő internetező eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a régi alkotásban a dinók szerepét óriási cicák vennék át.

Az emberi kreativitás nem ismer határokat, ezúttal ennek a filmművészet egyik klasszikusa, a Jurassic Park látta kárát. Egy internetezők által újraértelmezett jelenetben ugyanis hatalmas macskák veszik át a vérengző dinoszauruszok szerepét. Az eredmény pedig elég viccesre sikerült.

Hihetetlen, hogy megváltoztak a Jurassic Park szereplői!http://www.life.hu/kult/20141205-hihetetlen-hogy-megvaltoztak-a-jurassic-park-film-szereploi-most-megmutatjuk-oket.htmlA leghíresebb "dínós film", a Jurassic Park már 21 éves, a szereplők azóta nagyon megváltoztak. Most megmutatjuk őket!Kult--Korda György és Balázs Klári: „Ki sem jöttünk a hálószobából!"http://www.life.hu/intim/20150618-korda-gyorgy-es-balazs-klari-35-ev-hazassag-utan-is-imadjak-es-rajonganak-egymasert.htmlTöbb mint 3 évtizednyi házasság után is imádják egymást: a 76 éves énekest a mai napig lázba tudja hozni csinos felesége!IntimOrigoItt a vége: szakított Charlize Theron és Sean Pennhttp://www.life.hu/intim/20150618-itt-a-vege-szakitott-charlize-theron-es-sean-penn.htmlImádtuk őket, mert nemcsak remekül mutattak egymás mellett, de a róluk készült közös fotókról is átjött, mennyire szeretik egymást. Éppen ezért most csak tátott szájjal olvassuk a hírt. Vajon mi történhetett?IntimIlyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150618-ilyen-ido-lesz-a-hetvegen.htmlMegérkezett a hidegfront, újra előkerültek a kabátkák és az esernyők is. Erre számíthatsz az elkövetkezendő napokban. NewsThinkstockMég mindig az intenzív osztályon van a békéscsabai színésznő - A kezével és a szemével már kommunikál http://www.life.hu/drlife/20150618-meg-mindig-az-intenziv-osztalyon-van-a-bekescsabai-szineszno-kara-tunde.htmlAhogy megírtuk, felébredt a kómából a két hete színpadon újraélesztett színésznő, Kara Tünde. Dr. Life--Pucér pasiktól akarsz verseket hallgatni? Irány Berlin!http://www.life.hu/news/20150617-pucer-ferfiak-felolvaso-estje-berlinben.htmlLondonban, Brightonban és Berlinben meztelenebbek nem is lehetnének a felolvasók! Újfajta kulturális élvezetnek hódolhatnak a művelődni vágyók. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.