Megvan, hová vitték a műanyag halottakat!

Forrás: Facebook -
műanyag Tom Hanks forgatás halott autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap két, műanyag fóliába tekert holttestet vitt valaki a kocsija tetején az M3-as autópályán. Mindenkit megnyugtatunk, nem igazi hullák voltak. Megtudtuk, hová tartottak az élethű bábuk!

Eddig nem derült ki, hogy hová tartottak a kocsi tetején szállított, valódi hullának látszó bábuk, amelyekről egy fiatal nő, aki a képet is készítette, azt írta:

„Lábai nem merevek voltak, a talpán látszódtak a ráncok, sőt még a fanszőrzet is kivehető volt a fólia alatt."

Műanyag halottak az M3-ason Forrás: Facebook

Mi megtudtuk!
„A napokban az újpesti szemétégető közelében található, Origo filmstúdióban jártam, ahol Tom Hanks A Da Vinci-kód harmadik részének, az Infernó-nak a jeleneteit forgatják. Az Oscar-díjas világsztár márciusban érkezett a magyar fővárosba, ahol 2 hónapot tervezett eltölteni. Az utcai jeleneteken kívül stúdiófelvételek is készülnek, amelyhez ezekre a hullákra szükség volt. Amúgy az amerikai stáb kedves és kulturált. Ők már akkora emberek, hogy megengedhetik maguknak, hogy ne nagyképűsködjenek, a magyar stáb viszont a tipikus, pökhendi magyar filmesekből áll. Itt nem üvöltött a rendező, alig lehetett hallani a hangjukat. A főszereplők pedig a stúdióban szabadon rohangálnak, nincsenek eldugva" - árulta el informátorunk.

Sokkoló történet Oszter Sándorrólhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-oszter-alexandra-sokkolo-tortenetet-osztott-meg-oszter-sandorrol.htmlA Hal a tortán című műsorban sokkoló történetet osztott meg édesapjáról Oszter Alexandra. TV + Bulvár--Kulka János: „Számomra intim dolog a fotózás”http://www.life.hu/bulvar/20150618-kulka-janos-kellemetlenul-erzi-magat-a-kamerak-elott.htmlA Katona József Színház társulatáról készített portréfotókat a Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál. A fotózáson Kulka János elmesélte, hogyan viszonyul az ilyen munkákhoz.TV + BulvárOrigoDonatella: "Nem könnyű Kiszel Tünde lányának lenni" - "Az én édesanyám egy kicsit bolond!"http://www.life.hu/bulvar/20150618-donatella-szerint-nem-konnyo-kiszel-tunde-lanyanak-lenni-de-o-szeret-az-lenni.htmlSokat kellett kérlelni Kiszel Tündét, de végül életében először beleegyezett, hogy lánya egyedül adjon interjút. Donatella pedig abba is beavatott minket: milyen az igazi Kiszel Tünde.TV + BulvárOrigoGáspár Evelinnél végleg betelt a pohárhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-gaspar-evelin-kiakadt-a-bulvarmediara-ami-hazugsagokat-terjeszt-rola.html"Nincs vőlegényem, nem ismerek semmiféle Michaelt, és nem stílusom az, hogy mások pénztárcáját aknázzam ki" - többek közt ezekkel a szavakkal reagált egy róla szóló cikkre Gáspár Evelin, akinél úgy tűnik, végleg betelt a pohár a bulvármédiát és a róla keringő pletykákat illetően. TV + Bulvár--Kasza Tibor reagált az őt ért vádakrahttp://www.life.hu/bulvar/20150617-kasza-tibor-reagal-az-ot-ert.htmlA műsorvezető a hivatalos rajongói oldalán mondja el a véleményét a történtekről. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huD. Tóth Kriszta: „A saját valóságomat próbálom megkeresni minden nap"http://www.life.hu/bulvar/20150617-d-toth-kriszta-smink-nelkuli-szelfizos-kihivasarol-beszelgetett-a-life-hu-riporterevel.htmlAmikor D. Tóth Kriszta 40 éves lett, nem mindennapi elhatározást hozott, és immár több hónapja tartja is magát a 40 éve a Földön - szelfi kihíváshoz, és igyekszik minél több smink nélkül készült önfotóval megajándékozni követőit. Ennek kapcsán beszélgetett most vele a Life.hu riportere.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.