Bertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyik

Miss Balaton szépségverseny Bertók Maya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.

A Balaton szépe szépségverseny az egyetlen, ahová 28 éves korig lehet jelentkezni, így a 27 éves Maya még utoljára belevágott, pedig már két korona büszke tulajdonosa. De miért lenne szüksége egy harmadikra is? Megkérdeztük!

Bertók Maya a Miss World versenyen Forrás: Facebook/Bertók Marianna - Miss Hungary 2011 - Hivatalos oldala


"Úgy gondolom, hiába van kettő darab koronám 2011-ből, a Miss Winter és a Miss Hungary, négy évvel ezelőtt nyertem, azóta pedig az arcom nincs annyira szem előtt. A modellkedéshez, személyi edzéshez, amikből élek, nagyon fontos, hogy lássanak, fel kell frissítenem az emberekben, hogy igenis élek. A versenyen való indulással leginkább karriert szeretnék építeni, úgy figyeltem meg, hogy a tavalyi döntősök jó munkákhoz jutottak. Építeni szeretném a jövőmet, a karrieremet, pénzt keresni" – kezdett bele Maya, aki tavaly a Fitbalance-on tökéletesre kigyúrt testével a második helyen végzett.

A Fitbalance-gála második helyezettjeként 2014-ben Fotó: Margitay Klára/Life.hu


„A következő három hónapra hozott több felkérést is, de azóta eltelt pár hónap, és ismét kevesebb munkát kaptam. Próbáltam fix munkát keresni, recepciósként vagy asszisztensként örömmel dolgoznék, de nehéz komoly munkahelyet találni. Ráadásul az alakalmi megbízásaimmal, fotózással, hoszteszkedéssel, személyi edzéssel többet tudok keresni. Elkezdtem főiskolára járni, andragógiára, de mivel nem volt állandó munkám, nem tudtam fizetni a tanévet, és kénytelen voltam halasztani. Stabil munka mellett tudnám a tanulmányaimat is finanszírozni. Ezért örülnék, ha legalább a döntőbe bekerülnék, ez az utolsó próbálkozásom. A korona, a nyereményautó nem is annyira érdekel, de azért büszke lennék, ha királynőnek választanának."

Volt szerelme verte meg Bertók Mayát?http://www.life.hu/bulvar/20131117-bertok-maya-egykori-szepsegkiralynot-megverte-volt-szerelme.htmlA Miss Hungary egykori győztese azért sem nyerhette meg az egyik kereskedelmi tévé címlaplány-kereső versenyét, mert akkori szerelme kérésére feladta a küzdelmet. Vajon ez ugyanaz a férfi, aki vasárnap reggel megütötte a volt szépségkirálynőt?TV + BulvárElvett jogsijáról beszélt Bertók Mayahttp://www.life.hu/bulvar/20130905-katz-david-life-video-debreczeni-zita-modell-bertok-maja-megmutattak.htmlEgy kutyás rendezvényen találkozott Debreczeni Zita, Bertók Maya és Szunai Linda. Hülye kérdések, nagy vallomások is elhangzottak.TV + BulvárAlaposan kigyúrta magát a szépségkirálynő, Bertók Mayahttp://www.life.hu/bulvar/20140924--bertok-maya-miss-hungary-2011-alaposan-kigyurta-magat.htmlAmikor 2011-ben Miss Hungarynak választották Bertók Mayát, egy vékony, szőke lányt ismertünk meg. Három év elteltével semmiképpen sem mondhatnánk róla, hogy kis törékeny. Alaposan kigyúrta magát!TV + BulvárOrigoSikertörténet: 35 kilót fogyott a szépségkirálynő-jelölt, Csontos Zsanetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sikertortenet-igy-fogyott-35-kilot-csontos-zsanett.htmlZsanett mögött hihetetlen teljesítmény áll: az idei Miss World Hungary egyik szépsége 35 kilótól szabadult meg az utóbbi időben, az eredmény pedig önmagáért beszél. Ez Zsír!--Meztelen képei miatt vették el a szépségkirálynő koronájáthttp://www.life.hu/trend/20150612-meztelen-kepei-miatt-vettek-el-miss-zimbabwe-szepsegkiralyno-koronajat-es-fosztottak-meg-cimetol.html„Bizalmi" és „erkölcsileg vitatható" okokra való hivatkozással megfosztották címétől a 2015-ös Miss Zimbabwe nyertesét, Emily Kachotét.TrendOrigoKórházba került a várandós magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/csalad/20150530-korhazba-kerult-a-varandos-magyar-szepsegkiralyno-polgar-kriszta.htmlIdő előtti méhösszehúzódásai voltak a magyar szépségnek. Az orvosok több napig figyelték az állapotát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.