Csodabogárnak tartották a kislány Cinthyát

Forrás: Serényi Márti -
édesanya fotó Cinthya Dictator csodabogár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon milyen érzés egy ilyen extravagáns lány édesanyjának lenni? Szégyenkezni kell a megdöbbentő megnyilvánulások miatt vagy pedig büszkélkedni, hogy ennyire szókimondó a csemete? Cinthya édesanyjával beszélgettünk, akivel a nemrég diplomázott fotóművész elkészítette élete első közös képét.

Többször felmerül már a család ismerősei között, hogy Cinthya miért nem örökíti meg egy művészi fotón édesanyját is. Végre elkészült a várva várt, közös fotó, amelyet egy új, belvárosi romkocsmában állítottak ki Cinthya több alkotásával együtt.

"Végre van egy csodálatos közös képünk, ami egy egyetemi feladat részeként született meg. A lányom nem is engem akart fotózni, de a modell visszamondta, így maradtam én.Terveztük már ilyet korábban is, de Cinthy mindig attól félt, hogy az irántam érzett tiszteletét nem tudná megfelelően kifejezni " - nevetett Cinthya édesanyja, aki szerint nagyon jó egy ilyen vagány lány édesanyjának lenni.

"Nagyon jó gyerek Cinthya, nagyon őszinte, minden rossztól mentes, de elég akaratos. Ebből akadnak is gondok, de valószínűleg ezért a tulajdonságáért sikerül előre haladni az útján. Egyáltalán nem teher az édesanyjának lenni! Bevallom, hogy nem volt a gondolataimban, hogy ilyen lányom lesz.

Forrás: Serényi Márti

De nem véletlenül választott engem, mert lehet, hogy sok anya már kinyuvasztotta volna!

"Már kislánynak is nagyon magának való volt, az asztalnál mindig rajzolt, tett vett. Két éves korában egy papírlapból elefántot vágott, aminek az ormányát feltekerte a ceruzára. Mindezt fejjel lefelé! Már akkor éreztem, hogy különleges ez a gyerek. De nem szeretett barátkozni, a többiek csodabogárnak tartották. Voltak botrányok, az iskola igazgatójához elég sűrűn kellett mennem, ugyanis mindenkit megvédett, mindig másért állt ki. Nem is értette a tanító néni, hogy miért jelentkezett azonnal, ha rosszat csinált" – árulta el Gombos Ildikó, aki úgy véli, külsőleg nem hasonlít rá a lánya. A kiállított fotó viszont másról árulkodik.

"Vannak fiatalkori képeim, de én semmi hasonlóságot nem fedeztem fel köztünk, a lányomnak ezer arca van. Nagyon együtt vagyunk, tökéletese szimbiózisban élünk, mindenben támogatom. Napközben sok időt töltünk együtt, neki a normál élet nehezebben megy, ezért én intézek el neki hétköznapi dolgokat. Szoktunk közös esti programokat is csinálni, és ameddig Viktor nem volt képben, együtt jártunk nyaralni. Az idén nem tudom, hogy lesz-e közös nyári élményünk. Az biztos, hogy el fog költözni abból a házból, ahol az Édes Életben látható volt. Nem tudom, hogyan fogom megéli, de tisztában vagyok vele, hogy ez az élet rendje. Ő is azt mondta, hogy eddig nagyon várta, ezt a pillanatot, de ahogy közeledik, meg van ijedve."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.