Meztelenkedés miatt kizárták VV Edinát a szépségversenyből

Forrás: RTL -
VV Edina szépségverseny meztelenkedés kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Edina adatlapja eltűnt az Erdély Arca Szépségverseny versenyzői közül. A lányt információink szerint korábbi meztelenkedése miatt kizárták. 

Fittyet hányt a szépségverseny szabályzatára Edina, és ezért bátran nekivágott a megméretésnek, amelyen a 300 induló közül az ötödik hely környékére sikerült eljutnia. A meztelenkedős és a villában készült szexelős videói miatt viszont a szervezők törölték az adatlapját. Pedig már a jelentkezésénél tudták, hogy léteznek róla pucér és nagyon pikáns felvételek.

Forrás: RTL

Edina a közösségi oldalán fakadt ki, majd a Life.hu-nak szóban is elmondta, miért haragszik a szervezőkre.

"Igaz, hogy benne van a szabályzatban, hogy pornográf videóval nem lehet jelentkezni. A regisztrációs lapomat egy hónappal ezelőtt szó nélkül elfogadták, pedig ismerték a múltamat, én nem hazudtam. Ez csak akkor lett a szervezők számára zavaró, amikor elindult a netes szavazás, és két napig én voltam az első helyen. Utána tűnt el az adatlapom. Ami bosszant, az az, hogy nem értesítettek, mielőtt inaktiváltak. Ők azt állítják, hogy felhívtak telefonon, de ez nem igaz. Miután a közösségi oldalamon ezt szóvá tettem, még meg is fenyegettek" – mesélte VV Edina, aki nem azért indult, mert el van ájulva magától.

„Nem vagyok elszállva magamtól, csak a népszerűségemet szerettem volna kihasználni, és megelégedtem volna a harmadik hellyel. Ez egy csodálatos, görögországi nyereményutazással járt volna.”

Ilyen szerelmes VV Dóri http://www.life.hu/bulvar/20150619-vv-dori-szerelmevel-kozos-kepet-toltott-fel-az-oldalara.htmlAz ex-villalakó egy igen szexi fotót tett fel a hivatalos Facebook oldalára, ahol azonban a kép és a hozzá írt szöveg nem igazán van összhangban egymással.TV + Bulvár--Egy párt alkot Aurelio és VV Dórihttp://www.life.hu/bulvar/20150609-a-valo-vilag-nyertes-megmutatta-az-uj-baratnojet.htmlNem fogod elhinni, kivel jár most a Való Világ egykori győztese: Aurelio közös fotót posztolt a hivatalos Facebook oldalára.TV + BulvárOrigoKiakadt a csajokra VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150607-kiakadt-a-csajokra-vv-maci.htmlA Való Világ 7 legtermetesebb játékosa, Maci adott néhány jó tanácsot a hölgyeknek. TV + Bulvár--VV Zsuzsa színésznő leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-vv-zsuzsa-szineszno-lesz.htmlA hétvégén rendezték meg a 2015-ös­ Világtalálkozó szépe versenyt, ahol VV Zsuzsa nagy sikert aratott.TV + Bulvár--Titokban költözött be nyereménylakásába VV Robinhttp://www.life.hu/bulvar/20150527-titokban-koltozott-be-nyeremenylakasaba-vv-robin.htmlMár beköltözött nyereménylakásába a VV nyertese Robin, igaz ezt nem verte eddig nagydobra. Egykori villatársai árulták el, hogy már új otthonában hajtja álomra a fejét.TV + Bulvár--Kiderült hová tűnt VV Cristofelhttp://www.life.hu/bulvar/20150524-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-ismet-felbukkan.htmlA Life.hu VJ-nek sikerült elkapnia egy gyors interjúra a ValóVilág egykori fenegyerekét.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.