párkapcsolat szerelem VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exvillalakó egy igen szexi fotót tett fel a hivatalos Facebook-oldalára, ahol azonban a kép és a hozzáírt szöveg nem igazán van összhangban egymással.

Azt már tudjuk, hogy VV Dóri szívét elrabolta a Való Világ hatodik szériájának győztese, Aurelio. A párról eddig úgy tudtuk, se veled, se nélküled kapcsolatban élnek, ám a lány által legutóbb megmutatott fotó láttán egészen elbizonytalanodtunk.

Forrás: Facebook/Dóra Imola Török - VV DÓRA Official

A szilikoncsoda új fényképe a következő aláírással szerepel; „With my love”, azaz „szerelmemmel”. A gond csak az, hogy VV Dóri egyedül van a fényképen. A fotót így még nem sikerült értelmezni, de az biztos, hogy Aureliót sehol sem látjuk a közelben.

Kulcsár Edina magasra tette a lécet! Szerinted valamelyik lánynak sikerült megugrania?http://www.life.hu/bulvar/20150612-kulcsar-edina-magasra-tette-a-lecet-vajon-lesz-olyan-szep-lany-aki-megnyerhetne-a-miss-world-ot.htmlVajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyallnia Kulcsár Edina sikerét, aki a másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, mint tavaly, ahol olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona!TV + Bulvár--Gesztesi Károly is munkát ad Damu Rolandnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150612-gesztesi-karoly-uj-filmjeben-munkat-ad-damu-rolandnak.htmlÚgy tűnik, Damu Roland karrierjét a börtönévek nem törték ketté. Egyre több színészi munkája akad, közben szinkronizál is. Gesztesi Károly is szerepet ajánlott neki készülő filmjében.TV + Bulvár--Horgas Eszter: Nem fogom szégyellni a könnyeimethttp://www.life.hu/bulvar/20150618-horgas-eszter-nem-fogom-szegyellni-a-konnyeit-a-hungary-s-got-talent-zsuritagjakent.htmlA szerda esti Fókuszban nyilvánosságra hozták a Hungary's Got Talent zsűritagjainak névsorát. Horgas Esztert, a törékeny, szőke, mindig kedves fuvolaművésznőt kőkemény ítészként fogja megismerni az tévénéző közönség, azok, akik még nem találkoztak vele valamelyik zenei színpadon. Mégis, melyik Eszter igazi arca? A kőkemény, ám külsőre még mindig kislányos anyuka, vagy pedig a kétgyerekes, bájos előadóművész? Megpróbáltuk kideríteni!TV + Bulvár--Transzvesztitákkal partizott Eva Longoriahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-eva-longoria-szineszno-transzvesztitakkal-partizott.htmlA színésznő, úgy látszik, elirigyelte Miley Cyrus transzvesztita barátnőit, így ő is beszerzett párat.TV + Bulvár--Pálmafára gerjed a bikinis Lady Gagahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-lady-gaga-bikiniben-palmafaval-fotozkodott-a-bahamakon.htmlAz énekesnő újabb, sokat mutató nyaralós fotókkal örvendeztette meg rajongóit Instagram oldalán.TV + Bulvár--Csuja Imre: "Szándékosan nem szeretnék vadállat lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150618-csuja-imre-jaszai-mari-dijas-erdemes-muvesz-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagjaval-exkluziv.htmlSzerdán lehullt a lepel a Hungary's Got Talent zsűrijéről, és végre megtudhattuk, hogy a négyesben Csuja Imre színművész is helyet foglal majd, aki felesége tanácsára vállalta el a különleges felkérést.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.