Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélt

Forrás: Northfoto -
heroin Cara Delevingne szenvedélybetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. 

Cara Delevingne jómódú családban nőtt fel, a szüleivel lóversenyekre és különböző összejövetelekre járt, amit a brit modell elmondása szerint nem élvezett. Sosem lehetett ugyanis igazi gyermekkora: anyja heroinfüggősége merőben rányomta a bélyegét a lány mindennapjaira. Megváltoztatta őt emberként is.

Forrás: Northfoto

"Amikor egy szülő szenvedélybetegséggel küzd, az teljesen megrengeti gyermekének a világát. Minden értelemben. Annak a gyereknek túl gyorsan fel kell nőnie, neki kell érettnek és megfontoltnak lennie, betölteni azt a szerepet, amit a szülő szokott" - nyilatkozta a Vogue magazinnak Cara.

A modell azt is elárulta, mindennek ellenére nagyon szereti az édesanyját, aki még mindig keményen harcol azért, hogy ellen tudjon állni szenvedélyének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.