kutyasétáltatás Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna neje nyilvános Facebook oldalán kürtölte világgá, mit szeret legjobban az életében. Lássuk hát, mire esett a választása!

"Az egyik legjobb dolog: Sétálni kettesben a kutyusoddal a város felett :)" - írta ki közösségi oldalára Timi, aki mint ismeretes, új bizniszbe fogott.

Forrás: Facebook/ Tímea Vajna

Timi úgy döntött, a modell-, hosztesz- és statisztapiac meghatározó szereplőjévé teszi új vállalkozását. Erről itt írtunk korábban.

Merész fotó! Így nyaral Kiss Ramónahttp://www.life.hu/bulvar/20150621-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-ausztriaban-raftingol.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője, aki legutóbb egy intim, barátnős képet tett közzé Instagram oldalán, most ismét posztolt. Ezúttal nyaralásába engedett betekintést rajongóinak.TV + Bulvár--A konditeremben is napszemüveget visel Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-bauko-eva-konditermes-tukros-szelfit-lott.htmlÉva, akiről legutóbb azt írtuk, hogy meztelen képekkel zsarolja őt egykori párja, szexi fotót posztolt közösségi oldalára.TV + Bulvár--Bertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-bertok-maya-utolso-szepsegversenyen-a-miss-balatonon-indul-de-nem-a-koronara-vagyik.htmlEgy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.TV + Bulvár--Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/bulvar/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Bulvár--Senki sem akar pajzánkodni Harry herceggelhttp://www.life.hu/bulvar/20150620-voxpop-vlogoli-ki-mennyiert-pajzankodna-harry-herceggel.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy ki mennyiért lenne hajlandó pajzánkodni Harry herceggel. Meglepő válaszokat kapott. TV + Bulvár--Így készül Lilu a fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-fesztivalszezonra-keszul.htmlA gyönyörű műsorvezető már javában készül a fesztiválszezonra, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.