Bangó Margit kutyái leveleznek a szomszéddal

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
kutyák Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Nody és Bangó Foltos a Bangó család két kis kedvence. Az énekesnő szomszédai azonban nem kedvelik őket ennyire. 

„Nagyon kérem, szíveskedjenek valamit csinálni a kutyáikkal, mert tarthatatlan, hogy hajnali 4-kor folyamatos csaholásra ébredek, amit a kutyák folytatnak... egyre rosszabb az állapot.” - írta egy szomszéd Bangó Margitnak.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

"Ilyen aranyos szomszédok vannak" – mesélte Margit a Borsnak. – "A kiskutyák valóban néha kiszaladnak hajnalban pisilni. Kertes házban ez természetes, ha valaki kutyát tart. Egyébként eddig soha nem volt köztünk cívódás, de ők valahogy nagyon urak. Maguknak valók, nem igazán foglalkoznak senkivel. De tegnapelőtt betették hozzánk ezt a levelet. Miért csaholnak hajnalban? Kicsi kutyák, ki kell engedni őket pisilni, ha kaparják az ajtót."

A szomszédok levelére a lehető legviccesebb módon válaszoltak Margiték. A két kutya, Nody és Foltos maguk ragadtak tollat, és írtak a szomszédoknak válaszlevelet. A kisállatok elnézést kértek az ugatásért, és bejelentették az örömhírt: hamarosan egy rottweilerrel bővül a család, ami egyébként nem csak vicc.

"A két kutya együtt nincs tíz kiló. Bent vannak a házban, a kicsi a lábamnál alszik. Imádjuk őket, annyi szeretetet kapunk tőlük, amennyit emberektől nem lehet. Én rottweileres vagyok, mindig is volt, és hamarosan újra lesz. Biztonságérzetet ad a nagy kutya. Míg nem volt, kétszer törtek be hozzánk, és a kocsinkat is feltörték. De nem érek rá a szomszédokon bosszankodni, mert új klipet forgatunk" -nyilatkozta Margit.

Fásy Ádám elárulta titkos hobbijáthttp://www.life.hu/otthon/20150605-fasy-adam-elarulta-titkos-hobbijat.htmlFásy Ádám a Hal a tortán című műsorban elárulta, szabadidejét sokszor titkos helyén tölti. Meg is mutatta, mi ez. OtthonMTIAntal Timi szereti a szadomazót?http://www.life.hu/bulvar/20150620-antal-timi-az-x-faktor-enekesnoje-arrol-vallott-szereti-e-a-szado-mazot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az X-Faktor énekesnőjét, Antal Timit faggatta egészen különös dolgokról.TV + BulvárOrigoMég jobban kivirágzik Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonahttp://www.life.hu/otthon/20150428-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-meg-tobb-viragot-vett-kozos-otthonukba.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda nagyon belejöttek közös otthonuk csinosítgatásába, nemrég ugyanis még több virággal dobták fel a szerelmi fészket. Otthon--Nem is sejtenéd, mire jó a kávézacchttp://www.life.hu/otthon/20150420-erre-jo-a-kavezacc.htmlValószínűleg te is mindig kidobod a kávézaccot, miután megfőzted a reggeli feketét. Pedig nem kellene! Cikkünkből megtudhatod, mennyi mindenre lehet használni a kávézaccot akár a napi szépségrutinod részeként, akár takarításhoz. Sőt, még a bolhairtót is megspórolhatod. OtthonThinkstockKitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/bulvar/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Bulvár--Így készül Lilu a fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-fesztivalszezonra-keszul.htmlA gyönyörű műsorvezető már javában készül a fesztiválszezonra, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.