Oláh Gergő bátor tettet hajtott végre: Íme az elképesztő lábmunka

Parno Graszt meglepetés Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő nem csak koncertet adni, de koncertje járni is szeret. Egyik kedvenc zenekara jól meglepte az énekest. 

"Nagy bátorságot kellett vennem hogy ezt kitegyem, de megjött a bátorság. Elárulom, hogy megy ez jobban is, csak elég váratlanul ért, hogy a kedvenc cigány zenekarom a Parno Graszt, akik IGAZI cigányzenét játszanak, felhívtak a színpadra táncolni, egy picit meg voltam illetődve na..." -írta az X-Faktor győztese közösségi oldalán.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Gergőt kiszúrta a Parno Graszt zenekar a koncertjükön a közönség sorai közt, és felhívták a színpadra táncolni. Nagyon hangulatos táncot lejtett az énekes, és úgy tűnik, igazán felszabadultan mozgott.

IDE KATTINTVA tudod megnézni Gergő táncát.

Bertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-bertok-maya-utolso-szepsegversenyen-a-miss-balatonon-indul-de-nem-a-koronara-vagyik.htmlEgy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.TV + Bulvár--Vajna Tímea elárulta, mi a legjobb dolog a világonhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-andy-vajna-felesege-vajna-timea-elarulta-mi-a-legjobb-dolog-a-vilagon.htmlAndy Vajna neje nyilvános Facebook oldalán kürtölte világgá, mit szeret legjobban az életében. Lássuk hát, mire esett a választása!TV + BulvárOrigoMerész fotó! Így nyaral Kiss Ramónahttp://www.life.hu/bulvar/20150621-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-ausztriaban-raftingol.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője, aki legutóbb egy intim, barátnős képet tett közzé Instagram-oldalán, most ismét posztolt. Ezúttal nyaralásába engedett betekintést rajongóinak.TV + Bulvár--Merész fotó! Így nyaral Kiss Ramónahttp://www.life.hu/bulvar/20150621-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-ausztriaban-raftingol.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője, aki legutóbb egy intim, barátnős képet tett közzé Instagram-oldalán, most ismét posztolt. Ezúttal nyaralásába engedett betekintést rajongóinak.TV + Bulvár--Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/bulvar/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Bulvár--Senki sem akar pajzánkodni Harry herceggelhttp://www.life.hu/bulvar/20150620-voxpop-vlogoli-ki-mennyiert-pajzankodna-harry-herceggel.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy ki mennyiért lenne hajlandó pajzánkodni Harry herceggel. Meglepő válaszokat kapott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.