Soma Mamagésa újra támad: visszatér és halandzsázik a színpadon

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Soma Mamagésa Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa, azaz Spitzer Györgyi új zenekarával áll közel tíz év után ismét színpadra.

Soma lélektisztító muzsikákat ígér azoknak, akik ellátogatnak új zenekara, a VANAVAN koncertjeire.

"Kilenc könyvet írtam az el­múlt kilenc évben, és most eljött az idő, hogy visszatérjek a zenéhez. Rengeteg önismeretre tettem szert, ezek a dalok már nem rólam szólnak, hanem a lé­lek általános igazságairól. Sorsszerű, hogy pont most bukkant fel az életemben Schlosser András gitáros, akivel alig hét próba után egy egész albumnyi dalt összeraktunk, és az Everness Fesztiválon már debütálunk" – mondta a Borsnak a mamagésa.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ráadásul nem akármilyen nyelven hallgathatja őket a nagyérdemű:

"Magyar, angol és halandzsa nyelven énekelem majd a dalokat, utóbbi azonban nem azt jelenti, hogy improvizálok a színpadon. Felénekelem a dalokat, és amelyik szöveg ritmusa tetszik, azt papírra vetem, és megtanulom."

Bertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-bertok-maya-utolso-szepsegversenyen-a-miss-balatonon-indul-de-nem-a-koronara-vagyik.htmlEgy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.TV + Bulvár--Oláh Gergő bátor tettet hajtott végre: Íme az elképesztő lábmunkahttp://www.life.hu/bulvar/20150621-jol-megleptek-olah-gergot.htmlOláh Gergő nem csak koncertet adni, de koncertje járni is szeret. Egyik kedvenc zenekara jól meglepte az énekest. TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Tímea elárulta, mi a legjobb dolog a világonhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-andy-vajna-felesege-vajna-timea-elarulta-mi-a-legjobb-dolog-a-vilagon.htmlAndy Vajna neje nyilvános Facebook oldalán kürtölte világgá, mit szeret legjobban az életében. Lássuk hát, mire esett a választása!TV + BulvárOrigoKulcsár Edina magasra tette a lécet! Szerinted valamelyik lánynak sikerült megugrania?http://www.life.hu/bulvar/20150612-kulcsar-edina-magasra-tette-a-lecet-vajon-lesz-olyan-szep-lany-aki-megnyerhetne-a-miss-world-ot.htmlVajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyalnia Kulcsár Edina sikerét, aki másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, akárcsak tavaly, amikor olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona!TV + Bulvár--Volt rabtársai Damu mellé álltakhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-volt-rabtarsai-damu-melle-alltak.htmlDamu Roland cellatársa nemrég kitálalt a színészről. Ritz Mihály állítja, Damu végighazudta a könyvet, azonban a színész szerint az egész csupán aljas rágalom.TV + Bulvár--Ágyhoz szíjazva, bepelenkázva feküdt az RTL sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150619-berczesi-robert-arrol-a-naprol-mesel-mikor-elvitte-a-mento.htmlBérczesi Robi nem tagadja, 15 éven keresztül élt önpusztító életet kábítószerfüggőként. Egy héten átlagosan két éjszakát aludt, a többin képtelen volt pihenni az elfogyasztott drogoktól.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.