Erotikus fotókkal zsarolták Baukó Évát - Végül ő maga tette közzé őket!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
aktfotó zsarolás meztelen nyilvánosság erotikus fotózás ValóVilág 4 Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 egykori játékosát volt szerelme fenyegette meg azzal, hogy nyilvánosság elé tárja a szőkeségről készült korábbi aktképeket. Évát azonban nem kellett félteni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Baukó Éva korábban közösségi oldalán számolt be zsarolójáról, aki bosszúból akarta megosztani az Éváról készült aktfotókat. A ValóVilág 4 játékosa végül úgy döntött, ő maga megy elébe a dolgoknak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az eszem megáll, hogy milyen alakok vannak! Tudom, ki a zsarolóm, de nem hagyom magam, rajtam nem fog pénzt keresni. Ráadásul szó sincs semmiféle pornóképről, rólam senki nem fog látni hardcore anyagot, ilyen egyszerűen nem létezik. Erotikus, meztelen fotóim persze vannak, de hát melyik nő nem szereti, ha megörökítik a testét? Nincs szégyellnivalóm. Ezért döntöttem úgy, beelőzve azt a mocskos zsarolót, hogy én mutatom meg a képeimet!" - mondta el a Blikknek Éva. Az erotikus fényképek valóban eljutottak a laphoz, ám végül éppen a ValóVilág játékosának engedélyével kerültek a nyilvánosság elé - kattints ide értük!

Forró! Bódi Sylvi anyaszült meztelenül a habok közötthttp://www.life.hu/intim/20150620-bodi-sylvi-modell-szorfos-meztelen-kepet-posztolt-a-tengerpartrol.htmlHihetetlenül intim képet osztott meg Instagram-oldalán a gyönyörű modell, akit úgy kaptak lencsevégre, ahogyan az anyatermészet megteremtette.Intim--A konditeremben is napszemüveget visel Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-bauko-eva-konditermes-tukros-szelfit-lott.htmlÉva, akiről legutóbb azt írtuk, hogy meztelen képekkel zsarolja őt egykori párja, szexi fotót posztolt közösségi oldalára.TV + Bulvár--Gitártörő Hörcher nem bír magával: Egy galériában villantotta meg meztelen bájaithttp://www.life.hu/bulvar/20150619-horcher-laszlo-egy-galeriaban-meztelenkedett.htmlGitártörő Hörcher László ismét egy galériában randalírozott. Ezúttal nem verekedett, inkább hátsót villantott. TV + BulvárRTLKLUBCsúnyán kihasználták és átverték Baukó Éváthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-bauko-evat-a-valovilag-egykori-szereplojet-csunyan-kihasznaltak-es-atvertek.htmlKözösségi oldalán bosszankodott az egykori valóságshow hősnő, mert egy pasi, akiben megbízott, csúnyán átverte mind anyagilag, mind érzelmileg.TV + Bulvár--Meztelenkedés miatt kizárták VV Edinát a szépségversenybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-meztelenkedes-miatt-kizartak-vv-edinat-a-szepsegversenybol.htmlVV Edina adatlapja eltűnt az Erdély Arca Szépségverseny versenyzői közül. A lányt információink szerint korábbi meztelenkedése miatt kizárták. TV + BulvárOrigoIgazi bombázó lett: bikinis fotó Baukó Évárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-bauko-eva-a-valovilag-egykori-szereploje-igazi-bombazo-lett-bikinben.htmlA ValóVilág egykori nagy balhésa nagyon szexi fotót posztolt a közösségi oldalán.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.