Való Világ menedzser Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Alekosz megtalálta a hölgyet, aki segít neki történelmet írni. 

Alekosz, aki szabadidejében hízásra biztat nőket, egyedi stílusában tette közzé a hirdetést, amelyben menedzsert keres. A főneveket előszeretettel nagy betűvel író Alekosz elárulta, a hölgy nem jelentkezett külön a felhívásra, hanem a sors hozta őket össze.

Forrás: Facebook/Nagy Alekosz

"A hölggyel való kapcsolatom a természetes kiválasztódás útján jött létre, amit az önazonosság határozott meg, és vonzott be. Médiában még nem tevékenykedett, a fenéktisztítás tőle távol áll. Őszintén, szabad akaratból és meggyőződésből veti bele magát Ügyeim intézésébe és kezelésébe. Kommunikációm és elképzeléseim ezután is mindig, minden körülmények között sajátom marad. Az ügyintézőnek a stílusomra ráhatása nem lesz" – mesélte a Borsnak Alekosz, és hozzátette, előző menedzsere sem befolyásolta stílusát, és emiatt nem érti, hogy a férfi miért gúnyolódott felhívásán.

Újabb nagy leleplezés az RTL Klubon!http://www.life.hu/bulvar/20150623-kiderult-ki-vezeti-a-hungarys-got-talent-musort.htmlA múlt héten mindenki megismerhette a Hungary’s Got Talent zsűrijét, már csak a műsorvezetők kilétét fedi homály. Ma este összeáll a nagy csapat, hiszen az esti Fókuszban elárulják, kik lesznek a világ legsikeresebb tehetségkutatójának házigazdái.TV + BulvárThinkstockMit üzent Vajna Timi és Andy Vajna Sarka Katának?http://www.life.hu/bulvar/20150622-sarka-katanak-uzent-vajna-timi.htmlA Miss World Hungary szépségversenyen kapta mikrofonvégre a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Vajna Tímeát. Kiderült, hogy a Miss Universe Hungary háziasszonya mit üzen Sarka Katáéknak.TV + Bulvár--Oláh Gergő bátor tettet hajtott végre: Íme az elképesztő lábmunkahttp://www.life.hu/bulvar/20150621-jol-megleptek-olah-gergot.htmlOláh Gergő nem csak koncertet adni, de koncertje járni is szeret. Egyik kedvenc zenekara jól meglepte az énekest. TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoNacsa Olivér mellbimbója veszélybe kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150619-nacsa-oliver-mellbimboja-veszelybe-kerult.htmlNacsa Olivér és Pataki Szilvi kiscicát vásároltak, hogy rajta "gyakorolják" a szülői szerepet.TV + Bulvár--Mindig kíváncsi voltál, hogy milyen egy koncert színfalai mögött?http://www.life.hu/bulvar/20150617-volgyesi-gabi-a-szelfiben-megmutatja-a-szinfalak-mogotti-keszulodest.htmlMa este az RTL Szelfijében Völgyesi Gabi kézi kamerájával mutatja meg, hogyan készülnek egy fellépésre a kulisszák mögött.TV + BulvárThinkstockBangó Margit kutyái leveleznek a szomszéddalhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-bango-margit-szomszedai-kutyak-miatt-haborognak.htmlBangó Nody és Bangó Foltos a Bangó család két kis kedvence. Az énekesnő szomszédai azonban nem kedvelik őket ennyire. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.