Az ismert külföldi énekes érettebb magyar nőre vágyik?

Haddaway Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi Magyarország szépe választás sztárvendége Haddaway volt. A világhírű énekes a Life.hu riporterének elárulta, az érettebb nőket szereti és egyáltalán nem bánná, ha magyar barátnője lenne.

Haddaway gyönyörűnek találta a Magyarország szépe verseny indulóit, és úgy általában a magyar lányokat. Nem is tiltakozna ellene, ha innen származna a barátnője. A vele készült interjút itt találod:

Majka több ezer ember előtt égette le kollégáit?http://www.life.hu/bulvar/20150623-majka-kigunyolta-a-wellhellot-es-a-tnt-t-egy-velencei-fesztivalon.htmlIsmét csipkelődős kedvében volt a rapper, aki egy velencei fesztiválon, több ezer ember előtt szólt be kollégáinak: Dobrády Ákos slágerét és Fluor Tomi bandáját is kigúnyolta. TV + BulvárOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Cserpes Laura már a kis polcon"http://www.life.hu/bulvar/20150623-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-cserpes-laura-berki-krsiztian-alekosz.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + Bulvár--Magyarország szépe: Vajna Timinél kiesett a versenyből, Sarka Katánál királynőnek választották Kiss Danielláthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-kiss-daniella-miss-world-hungary-2015-vajna-timinel-kiesett-sarka-katanal-kiralyno-lett.htmlMásodik nekifutásra valósult meg az álma Kiss Daniellának, aki Kulcsár Edinától, a világ második legszebb nőjétől vehette át a koronát. Daniella tavaly, Vajnáék szépségversenyén már megmérette magát, de akkor még a legszebb három lány közé sem jutott be.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMagyarország szépe: Baleset történt a színpadon közvetlenül a show utánhttp://www.life.hu/bulvar/20150622-magyarorszag-szepe-baleset-tortent-a-szinpadon-show-utan.htmlKórházban ér véget Viczián Viktória életének egyik legcsodálatosabb időszaka, a Miss World-választás és az azt megelőző felkészülési időszak. Amikor a kamerák fénye kihunyt, baleset történt a színpadon.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan a Magyarország szépe győztese: Ő a leggyönyörűbb magyar lányhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-kiss-daniella-nyart-de-ok-a-magyarorszag-szepe-gyoztesei-2015-ban.htmlVéget ért a Miss World Hungary, így megvan hazánk legszebbje. Íme, ő.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huPocakkal vezeti a Magyarország Szépe választást Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150605-pocakkal-vezeti-a-magyarorszag-szepe-valasztast-tatar-csilla.htmlMa délelött kiderült, hogy kik vezetik a Magyarország Szépe gálát! Tatár Csilla és Harsányi Levente kalauzolják majd a nézőket a Duna tévén a szépségek világában!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.