Lola: "Közszereplő vagyok, vállalnom kell a mocskolódást"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
közösség komment telefon énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő ma már nem foglalkozik annyit a negatív kritikával, mint régen, bár határozottan védi szeretteit a nyilvánosság elől.

Lola sosem teregette ki a magánéletét, és mindig visszafogottan nyilatkozott, ha a privát világát érintették a kíváncsiskodó kérdések. Az énekesnő ugyanakkor nem zárkózott, nagyon szeret az interneten keresztül kommunikálni a rajongóival, és így közeli kapcsolatot ápolni velük. Elmondása szerint ma már el sem tudná képzelni az életét a telefonja nélkül, és a kommentekre csak extrém esetben reagál.

Lola Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem vagyok beteges telefonfüggő, de nagyon szeretek posztolni a közösségi oldalakra. Így könnyebben tartom a kapcsolatot a rajongóimmal, és visszajelzéseket kaphatok arról, hogy szeretnek engem, vagy sem. Rendszeresen szoktam olvasni a kommenteket, de most már fogalmazhatok úgy, hogy »felnőttem« hozzájuk. Múltkor kaptam egy olyan megjegyzést, hogy kövér disznó vagyok, és fogyjak le. Ahelyett, hogy megsértődtem volna rajta, inkább jót nevettem. Rájöttem, hogy tudnom kell szelektálni a véleményeket, és nem foglalkozni a negatív megnyilvánulásokkal. Közszereplő vagyok, az ismertséggel együtt ezt is vállalnom kell. Egy dolog van, amire mindig ugrom, az pedig az, ha a családomat bántják. Volt már olyan eset is, amikor számon kérték egy közös fénykép alatt, hogy miért foglalkozom ezzel meg azzal a személlyel. Ezen ma már csak jót nevetek. Ha viszont valótlant állítanak rólam vagy egy szerettemről, akkor mindig reagálok, és ez igaz az újságcikkekre is. Akiket szeretek, azokat foggal, körömmel védem” – mondta Lola.

Új sportágnak hódol Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150623-eros-antonia-golfozik-varkonyi-andras-utotte-a-legnagyobbat-a-sztargolfon.htmlJótékonysági golfversenyt szerveztek, melyre a komoly versenyzőkön kívül meghívták azokat a hírességeket is, akik 2005 óta jelenlétükkel vagy közreműködésükkel erősítették az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítványt. TV + BulvárOrigoHirtelen hosszú haja lett Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-hirtelen-hosszu-haja-lett-tornoczky-anitanak.htmlAz elmúlt években rövid, fiús frizurával mentette a bajba került kutyákat Tornóczky Anita. Az elmúlt hónapokban hosszú, lófarkban sietett a négylábúak segítségére. Hogyan nőtt meg ilyen hirtelen a haja? Megkérdeztük!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huDivatbaki a Magyarország szépe versenyenhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-divatbaki-a-magyarorszag-szepe-versenyen-schiffer-miklos-stilusszakerto-elmagyarazza-hogyan-kell.htmlTeljesen érthető, szép lányok versenyéhez illik nagyon trendin felöltözni, pláne, ha az erősebbik nemet erősíted. És persze illene érteni a divathoz egy kicsit.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMajdnem egy évet volt börtönben Czifra Noémi szerelmehttp://www.life.hu/bulvar/20150624-majdnem-eg-evet-volt-bortonben-czifra-noemi-noci-szerelme.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az egykor tündöklő szépségű műsorvezető mostanában ijesztően néz ki, beleöregedett a megpróbáltatásokba, továbbá rengeteget fogyott. Czifra Noémi, akit korábban öt hónap börtönre ítélték két évre felfüggesztve közokirat-hamisítás miatt, akkor azt mondta, az egész ügy egy félreértés. Most azonban újra elővették és börtönviselt párjáról kérdezték.TV + Bulvár--Váczi Gergő Facebookon kért elnézést - "Igen, hibáztam"http://www.life.hu/bulvar/20150623-vaczi-gergo-facebookon-kert-elnezest.htmlVáczi Gergőt erősen bírálták a kommentelők a Mokka élő adásában bemutatott riportja miatt. Most reagált a kommentekre. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKatalin házvezetőnője valójában Erzsébet királynő kémje?http://www.life.hu/bulvar/20150623-katalin-hercegne-hazvezetonoje-sadie-rice-erzsebet-kiralynonek-kemkedik.htmlEgyes sajtóértesülések szerint nem véletlenül került Anmer Hallba Katalin hercegné és Vilmos herceg újonnan felvett bejárónője: a háttérben bizony maga a királynő mozgatta a szálakat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.