Majdnem tragédiával végződött Majkáék klipje

Fotó: Polyák Attila - Origo -
forgatás videó baleset Majka tragédia Majoros Péter Pápai Joci Szicília klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokon múlott, hogy csúnya balesettel végződjön a rapper legújabb számához forgatott videóklipje, amelyet Szicílián vettek fel.

Majoros Péter, azaz Majka a meseszép Szicília szigetén rendezte az Amikor a test öregxik című dalának klipjét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Majka: Nem akarok többet csóró lenni!

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra Majkával készült inerjúját ide kattintva olvashatod el.
Majka több ezer ember előtt égette le kollégáit?http://www.life.hu/bulvar/20150623-majka-kigunyolta-a-wellhellot-es-a-tnt-t-egy-velencei-fesztivalon.htmlIsmét csipkelődős kedvében volt a rapper, aki egy velencei fesztiválon, több ezer ember előtt szólt be kollégáinak: Dobrády Ákos slágerét és Fluor Tomi bandáját is kigúnyolta. TV + BulvárOrigoBotrány a láthatáron? Tagadja az őt ért vádakat Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/bulvar/20150622-hugh-hefner-playboy-kiraly-tagadja-holly-madison-egykori-nyuszilany-keltette-botranyokat.htmlDrog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.TV + Bulvár--Így fest Majka női fürdőruhábanhttp://www.life.hu/trend/20150621-majka-es-curtis-noi-furdoruhaban-pozol.html"Azt hiszem egy tartalmas esten vagyunk túl" - írta Majka fotójához, amin egy női úszódresszben feszít. Ezt meg kell csodálnod!Trend--Erotikus fotókkal zsarolták Baukó Évát - Végül ő maga tette közzé őket!http://www.life.hu/bulvar/20150622-bauko-eva-erotikus-meztelen-fenykepei-jelentek-meg-egy-lap-oldalan.htmlA ValóVilág 4 egykori játékosát volt szerelme fenyegette meg azzal, hogy nyilvánosság elé tárja a szőkeségről készült korábbi aktképeket. Évát azonban nem kellett félteni.TV + Bulvár--Megsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoKomoly alkoholproblémái vannak a gyermekét egyedül nevelő színésznőnek?http://www.life.hu/bulvar/20150619-meryem-uzerli-a-szulejman-sztarja-majdnem-lekeste-repulogepet-egy-reszeges-buli-utan.htmlAnnyira jól sikerült a kedd estére szervezett búcsúbuli, hogy Meryem Uzerli kis híján lekéste az isztambuli járatát, és sajnos nem ez volt az első eset, hogy csúnyán felöntött a garatra.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.