Hungary's Got Talent műsorvezető tehetségkutató Dombóvári István RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan fotó érkezett szerkesztőségünkbe, amelyből kikövetkeztettük, hogy kik vezetik az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj tehetségkutató show-műsorát. Ha igaz a füles, eredeti tippünk félig be is jött.

Amikor tavasszal a Got Talent válogatói elkezdődtek, mi arra tippeltünk, hogy Istenes Bence és Sebestyén Balázs lesznek a műsorvezetők. Ma pedig beigazolódott, a tippünk félig-meddig jónak bizonyult.

A Life.hu egyik olvasója küldte azt a fotót, amelyen az egyik budapesti színház mellett beszélget Sebestyén Balázs és Dombóvári István. A Got Talent válogató adásait színházakban forgatják szerte a világon, az épület körül lévő embertömeg és a közvetítő kocsi is arra utal, hogy egy műsor felvétele zajlik az épületben. Így Dombóvári, ha nem vendégként van jelen, valószínűleg Sebestyén Balázs műsorvezetőtársa lesz a Hungary's Got Talentben, bár a csatornától még arra sem kaptunk választ, hogy Balázs szerepel-e a show-ban.

Forrás: Life.hu

Megkérdeztük az RTL Klub kommunikációs osztályát, hogy valóban a Sebestyén–Dombóvári páros vezetik-e majd a Hungary's Got Talentet, de röviden csak annyit reagáltak, hogy a ma esti Fókuszban választ kapunk a kérdésünkre.

A zsűritagok névsora már kiderült

A Life.hu cikkéből megtudhatod, kik fogják véleményezni a Hungary's Got Talentetbe jelentkező, különleges produkciókkal előrukkoló tehetségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.