Alaposan túlhordta a kisfiát Balla Eszter

Forrás: Balla Eszter -
színésznő kisfiú szülés kislány Balla Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hetet túlhordta harmadik gyermekét, a hétfőn született kisfiút Balla Eszter. A Madách Színház művésznője nagyon megszenvedett azzal, hogy Palika nem sietett a világra.

Balla Eszter két kislánya mellé egy kisfiúnak adott hétfőn reggel életet. A színésznő a múlt hét minden napján nagyon várta a harmadik csemete érkezését, aki nem kapkodta el a világrajövetelt.

„Hétfőn végre kórházba kerültem, természetesen úton, viszonylag gyorsan jött világra a harmadik gyermekem. Szép szülés volt, jó orvosokkal, kiváló szakemberek vettek körül az István-kórházban. Ez a harmadik is apás szülésre sikerült, de mint korábban, most is felmerült, hogy az operatőr édesapa nem tud jelen lenni, végül a baba jól időzített. Palika közel 3500 grammal született meg, szép, formás kisfiú. Még a kórházban tartózkodunk, csütörtökön megyünk csak haza” – árulta el a színésznő, akinek lányai csak otthon csodálhatják meg a kistesót.

Forrás: Balla Eszter

„Nem akartam, hogy a lányok bejöjjenek a kórházba, a kétéves Adél ráadásul túl pici még hozzá. Majd otthon találkoznak vele, így kicsit meglepetés is lesz számukra, és utána már mind együtt maradunk. Most édesapjuk, Garas Dániel és a nagymamák vigyáznak rájuk, ők megnézték már a legkisebb unokát. A kisfiú nevét végül én döntöttem el, úgy, mint a lányokét, de még az utolsó este is végigzongoráztuk a lehetőségeket, hisz több név is felmerült. Palikának is levetettük a köldökzsinórvérét, ahogy a hétéves Emmának és Adélnak is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.