Ezek voltak az elmúlt hetek legnagyobb alázásai a sztárvilágban

Demcsák Zsuzsa David Beckham Majka Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múltak el eseménytelenül az elmúlt hetek a sztárvilágban: több híresség akasztotta ugyanis össze a bajszát, a nyilvános alázásokból pedig egészen szép botrányok kerekedtek. Íme, a legnagyobbak.

Majka több ezer ember előtt gúnyolta ki zenésztársait

Dobrády Ákos slágerét és Fluor Tomi bandáját is kigúnyolta egy velencei fesztiválon a rapper, aki alaposan beszólt zenésztársainak a közönség előtt.

Forrás: Life.hu

"Most jöjjön egy sláger, amelynek mondanivalója is van. Nemcsak a buli, csajok meg a rakpart" - mondta Majka a velencei fesztiválon, utalva Fluor Tomi bandájának, a Wellhellónak egyik legismertebb slágerére, a Rakpartra.Ezután pedig a TNT Tiltott perc című számát fricskázta, amelyről elmondta, hogy már a megszületésekor arra volt ítélve, hogy kigúnyolják az emberek. Erről bővebben ITT olvashatsz.

"Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet"

Néhány hete egy Alekosszal készült interjú borzolta a kedélyeket a hazai sztárvilágban. Az egykori valóságshow-szereplővel Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert készítettek interjút, többek szerint vitatható stílusban.

Forrás: TV2, Life.hu

Az esetre először Dopeman reagált, majd a virtuális szájkaratéba többek közt Sebestyén Balázsék, sőt még Orbán Ráhel is beszálltak. A vádakra természetesen a két műsorvezető is reagált, Alekosz pedig azóta is sértve érzi magát. A történtek kapcsán egyebek mellett elmondta: "Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet".

Így égette be fiát David Beckham

Egyesek szerint minden idők legnagyobb szülői oltását követte el a sztárfocista, David Beckham fia, Brookly-n ellen. A fiú ugyanis egy videóban szerette volna megköszönni rajongóinak, hogy már egymillióan követik őt Instagram oldalán, mire a háttérből a híres apuka csak annyit szólt oda: "Nekem 52 millió követőm van". A 16 éves fiú reakciója páratlan.

Reached 1 million followers on my mums birthday. Thank u guys so much #ismydadcoolerthanme

A video posted by Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) on

BB Évi visszamenne a pszichiátriárahttp://www.life.hu/bulvar/20150625-a-big-brother-egykori-gyoztese-visszamenne-a-pszichiatriara.htmlNehezen boldogul a mindennapokban a Big Brother egykori győztese. Párkány Éva számára a biztonságot jelenti a pszichiátria, ahová éppen ezért szeretne újra visszakerülni. TV + BulvárOrigoBaronits Gábor barátnője nem féltékenykedikhttp://www.life.hu/bulvar/20150624-baronits-gabor-szinesz-baratnoje-nem-feltekeny-tipus.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Baronits Gábort és egykori szépségkirálynő barátnőjét faggatta kapcsolatukról a Miss World Hungary döntője után. TV + Bulvár--Antal Timi szereti a szadomazót?http://www.life.hu/bulvar/20150620-antal-timi-az-x-faktor-enekesnoje-arrol-vallott-szereti-e-a-szado-mazot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az X-Faktor énekesnőjét, Antal Timit faggatta egészen különös dolgokról.TV + BulvárOrigoSenki sem akar pajzánkodni Harry herceggelhttp://www.life.hu/bulvar/20150620-voxpop-vlogoli-ki-mennyiert-pajzankodna-harry-herceggel.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy ki mennyiért lenne hajlandó pajzánkodni Harry herceggel. Meglepő válaszokat kapott. TV + Bulvár--Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/bulvar/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Bulvár--A nap videója: Ilyen lenne a Jurassic Park macskákkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-ilyen-lenne-a-klasszikus-hollywoodi-film-a-jurassic-park-macskakkal.htmlMíg az új Jurassic Park nézettségi rekordokat döntöget, addig néhány vicces kedvében lévő internetező eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a régi alkotásban a dinók szerepét óriási cicák vennék át.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.