Emberöléssel vádolják a nővé vált Bruce Jennert

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian -
Bruce Jenner baleset eljárás Caitlyn Jenner emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mostohaapja februárban okozott súlyos balesetet, amiben egy ember meghalt, heten pedig súlyosan megsérültek. Az ügy még mindig nem zárult le.

Caitlyn Jenner élete legfontosabb időszakát éli: felvállalta igazi énjét és nővé operáltatta magát. A Vanity Fair címlapján nőként debütáló sztár öröme azonban nem felhőtlen, hiszen az ellene folyó eljárás még mindig nem zárult le.

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian

Februárban négy kocsi ütközött Malibuban a Pacific Coast Highwayen. A brutális balesetben heten sérültek meg, egy ember pedig életét vesztette. A balesetet feltehetően Caitlyn Jenner okozta, aki nem állt alkohol vagy kábítószer hatása alatt. A Jenner-lányok apukája máig sem dolgozta fel a tragédiát.

Johnny Depp ivászata miatt dől be A Karib-tenger kalózai 5. részehttp://www.life.hu/bulvar/20150625-johnny-depp-ivaszata-miatt-all-a-karib-tenger-kalozai-uj-reszenek-forgatasa.htmlRémisztő hírek érkeztek A Karib-tenger kalózai legújabb részének forgatásáról, Johnny Depp alkoholizmusa ugyanis komolyan akadályozza a munkát.TV + Bulvár--Som-Balogh Edinát hamis pornóképpel alázták meghttp://www.life.hu/bulvar/20150625-som-balogh-edinat-hamis-pornokeppel-alaztak-meg.htmlVisszaéltek a Barátok Közt gyönyörű sztárjának jogaival egy pornóújságban. Ráadásul a várt kártérítést nem csak hogy nem kapta meg, hanem még pórul is járt. TV + Bulvár--Élő adásban kellett kimenteni a műsorvezetőt a Balatonbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150625-simon-kornel-szineszt-elo-adasban-kellett-kimenteni-a-balatonbol.htmlSimon Kornélt élő adásban, a Duna TV Balatoni nyár című műsorában mentették ki a tóból. Vajon mi történt vele?TV + Bulvár--BB Évi visszamenne a pszichiátriárahttp://www.life.hu/bulvar/20150625-a-big-brother-egykori-gyoztese-visszamenne-a-pszichiatriara.htmlNehezen boldogul a mindennapokban a Big Brother egykori győztese. Párkány Éva számára a biztonságot jelenti a pszichiátria, ahová éppen ezért szeretne újra visszakerülni. TV + BulvárOrigoPuskás Peti a munkába temetkezik a gyász előlhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-puskas-peti-elvesztette-egykori-szerelmet.htmlPuskás Peti nemrég vesztette el egykori szerelmét, Kingát, aki súlyos betegségben szenvedett.TV + Bulvár--Lola: "Közszereplő vagyok, vállalnom kell a mocskolódást"http://www.life.hu/bulvar/20150623-lola-ma-mar-nem-foglalkozik-a-kommentekkel.htmlA fiatal énekesnő ma már nem foglalkozik annyit a negatív kritikával, mint régen, bár határozottan védi szeretteit a nyilvánosság elől.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.