Kellemetlen helyzetbe hozták Bereczki Zoltánt - A színész-énekest nagyon bántja az eset

Forrás: Bielik István -
Bereczki Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kelet.hu hírei szerint a színész-énekes késett egy nyíregyházi fellépéséről, majd egy alig egyórás playback után távozott is. Mi történhetett?

Ferenczi Orsolya, Bereczki Zoltán menedzsere a Borsnak nyilatkozott a történtekről:

„A kezdés előtt tizennyolc perccel a helyszínen voltunk. Elvileg fellépés előtt harminc perccel van érkezés, de baleset volt az autópályán, ezért hosszan állni kényszerültünk. A koncert félplayback volt, nem élőzenei kísérettel. Zolinak volt még egy fellépése aznap este tízkor, muszáj volt továbbmennünk, de Zoli még így is dedikált néhányat. Nagyon szeretett volna maradni, de nem lehetett. Kiment a közönséghez, és próbálta elmagyarázni a kialakult helyzetet, tökéletesen megértette az emberek felháborodását. A szervező cég minket hozott kellemetlen helyzetbe. A műsort Zoli önálló estjeként hirdették meg, zongorakísérettel, így a közönség teljes joggal számított a kilencvenperces élő zenés koncertre, műsorszervező irodánktól azonban nem ezt rendelte a cég. Még soha nem kerültünk ilyen helyzetbe. Zoliról köztudott, hogy soha, semmit nem vesz félvállról. Borzasztóan bosszantotta ez a helyzet, ezért jogi lépéseket tettünk” – magyarázza a menedzser.

Forrás: Bielik István

„Borzalmasan sajnálom, őszintén nagyon megviselt a történet. Minden esetben, amikor színpadra állok, száz százalékot akarok nyújtani, és azt szeretném, hogy a nézők jó érzéssel távozzanak. Rajtam kívülálló okokból ez most sajnos nem történhetett így. Megtettük a szükséges jogi lépéseket, lemondtam a fellépti díjamról, valamint a fellépést szervező cég kihagyásával közvetlenül kapcsolatba léptünk a művelődési házzal, hogy kitűzzünk egy valódi koncertet, hogy azokat a nézőket, akik jelen voltak június 19-én, ingyenesen vendégül lássuk” – tette hozzá a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.