Folytatódik az adok-kapok: Berki Krisztián is beszedi Sarka Kata tablettáit!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata fiatalítás tabletta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető, aki durván beszólt a fiatalító tablettákat tesztelő Sarka Katának, újabb levelet intézett a Life.hu sztárszerzőjének.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián kemény szavakat intézett Sarka Katához, amikor kiderült, hogy egy fiatalító tablettát tesztel. Kata saját Facebook oldalán vágott vissza, mert szerinte intelligens döntést hozott a tabletták szedésével. A műsorvezetőt nagy lépésre ösztönözte Kata válasza: ő maga is kipróbálja az új szert.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A következő levelet intézte Sarka Katához és rajongóihoz a műsorvezető: „Kedves Kata! Bár egyáltalán nem számítottam a válaszodra, most utánanéztem ennek a telomer akármi kutatásnak, amiben te is részt vettél. Hát persze, hogy ígéretes amit olvastam, de szépeket írni bármiről lehet. Nem szoktam elbizonytalanodni és visszaszívni sem, amit egyszer kimondtam. De elég hiú vagyok ahhoz, hogy ha egy fikarcnyi esélye van annak, hogy örökké fiatal maradjak, akkor kijelentem: "Csak egy maradhat!" Mától 30 napig, nem smink nélküli szelfiket fogok megosztani magamról (bocs D.Tóth Kriszta), hanem minden reggel lenyelem, amit a T-kód kutatócsoport számomra előír! 30 nap múlva a tényekkel jövök vissza eszmét cserélni! Addig is minden jót, ti se öregedjetek sokat a nyáron! Üdv., a Berki”

Alig várjuk, hogy egy hónap múlva beszámoljon az eredményekről!

Tücsi imádja a tengert, de nem mer bemenni a Balatonba!http://www.life.hu/bulvar/20150630-aryee-claudia-tucsi-a-sportklub-hiradosa-megvadult-a-tengerparton.htmlNem tudja elképzelni a nyarat víz nélkül Tücsi, pedig gyerekkorából kifejezetten rossz élményt hordoz magával a vízparti strandolásról. A műtőasztalon kötött ki egy kellemes, nyári fürdőzés után.TV + BulvárOrigoTöbb millió forint ütheti Damu Roland markáthttp://www.life.hu/bulvar/20150701-tobb-millio-forint-utheti-damu-roland-markat.htmlFilmfőszerepet ajánlottak a színésznek. A mulatós énekes szerint Damut rendesen megfizetikTV + Bulvár--Karcsú derékkal várja ötvenedik születésnapját Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-karcsu-derekkal-varja-otvenedik-szuletesnapjat-csomor-csilla.htmlCsodásan néz ki Csomor Csilla. Bár nemrégiben néhány epizód erejéig visszatért a Barátok közt kulisszái közé, a színésznő nem keresi a rivaldafényt. De valamit mindig tervez és mindig kitűz valami célt maga elé!TV + Bulvár--Így még nem láttad Stohl Andrást! Apaszerepben is remekel a színész!http://www.life.hu/bulvar/20150629-stohl-andras-kislanyaval-franciskaval-kezdte-a-nyarat.htmlStohl Andrást ritkán látható apaszerepben. A botrányairól és kíváló alakításairól közismert színész megmutatta, milyen is az, ha apaszerepben tűnik fel.TV + Bulvár--Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/bulvar/20150630-rekasi-karoly-szinesz-sulyos-balesetet-szenvedett-es-egy-budapesti-korhazban-apoljak.htmlMotorbaleset érte Rékasi Károlyt. A színészt a budapesti Honvéd kórházba szállították.TV + Bulvár--Közösségi oldalán keres keresztszülőket Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-vajna-timea-andy-vajna-felesege-keresztszuloket-keres-kutyusanak.htmlAndy Vajna felesége közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, hogy az új családtagnak nevet keressenek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.