Egymásnak adja a kilincset Pikali és Détár Rékasi Károly betegágyánál

Détár Enikő műtét életveszély baleset kórház Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Honvéd Kórházban volt felesége, Détár Enikő is meglátogatta a színészt, aki kedden súlyos motorbalesetet szenvedett.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, egy autóssal ütközött össze. A színész állapotáról sorra érkeznek a hírek. A Blikk információja szerint, párja Pikali Gerda mellett exe, Détár Enikő is feltűnt a kórháznál.

Képek forrása: Hámori Zsófia/Life,hu, www.baratok.hu, Origo

Rékasi családtagjai és volt felesége szinte egymásnak adják a kilincset az intenzív osztályon lévő színész betegágyánál. Szerelme, Pikali Gerda, illetve a volt felesége, Détár Enikő is többször feltűntek kedden és szerdán a Honvédkórházban, de már a fia, Zsigmond is járt bent nála. Károly vidéken élő nővére, Erika és az édesanyja még kedden felutaztak a fővárosba.

Az első műtéten már átesett a színész

Rékasi Károly törött combcsontját kedd este megműtötték. A biztató hír pedig az, hogy bár nincsen magánál, ám a külvilágra reagál. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Vajna Timit vetkőző férfiak szórakoztattákhttp://www.life.hu/bulvar/20150701-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-vetkozo-ferfiak-szorakoztattak.htmlAndy Vajna felesége, Vajna Timi húga és Kelemen Henrietta társaságában legeltette a szemeit az izmos férfitesteken.TV + Bulvár--Milliomos lett Az ének iskolájának osztályelsőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-juhos-zsofi-a-tv2-az-enek-iskolajanak-osztalyelsoje-milliomos-lett-es-elmondta-mihez-kezd.htmlJuhos Zsófi a nagy nyilvánosság előtt kapta meg az első, hétszámjegyű összegét, amivel minden álmát megvalósíthatja. TV + Bulvár--Berki Krisztián új kihívás elé néz?http://www.life.hu/bulvar/20150629-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-uj-kihivas-ele-nez-es-kiprobalta-magat-fogathajtokent.htmlA műsorvezető kipróbálta magát fogathajtóként, a versenyen pedig olyan társra is lelt, aki határozottan meghúzta a gyeplőjét.TV + Bulvár--Így még nem láthattad Várkonyi Andit - A híradós megmutatta érettségi tablóképéthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-megmutatta-erettsegi-tablokepet-es-gondor-furtjeit.htmlFiatalkori arcát mutatta meg közösségi oldalán a gyönyörű híradós, aki 18 évesen nehezen viselte göndör fürjeit.TV + Bulvár--Tücsi imádja a tengert, de nem mer bemenni a Balatonba!http://www.life.hu/bulvar/20150630-aryee-claudia-tucsi-a-sportklub-hiradosa-megvadult-a-tengerparton.htmlNem tudja elképzelni a nyarat víz nélkül Tücsi, pedig gyerekkorából kifejezetten rossz élményt hordoz magával a vízparti strandolásról. A műtőasztalon kötött ki egy kellemes, nyári fürdőzés után.TV + BulvárOrigoHihetetlen luxus! Így nyaral Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-zimany-linda-modell-luxuskorulmenyek-kozott-nyaralt-es-megmutatta-dekoltazsat-egy-koktel.htmlA modell szexi bikiniben, egy hatalmas koktél társaságában élvezte a napsütést, természetesen luxuskörülmények között.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.