Hihetetlen! Kifejlett fogakkal született egy kisfiú - fotó!

tejfog kisbaba szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kisfiú hatalmas meglepetést okozott szüleinek, mikor kiderült, hogy két teljesen kifejlett foggal jött a világra.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

"Hatalmas meglepetés volt látni a kisfiunk fogait. Ezek nemcsak fogkezdemények, hanem igazi, fejlett tejfogacskák! Hallottunk már ilyet, hogy foggal születtek kisbabák, de nagyon-nagyon ritkán fordul elő, 2000 babából csak egy ilyen különleges. Vicces volt, hogy a kórházban mindenki csodájára járt Olivernek" - mesélte az újdonsült anyuka.

Az édesanya tökéletesnek látja kisfiát, a fogai egyáltalán nem zavarják. Óvatosságból azonban úgy döntött, hogy nem szoptatja, hanem cumisüvegből eteti Olivert.

Mit okozhat a gyerekeknél a stressz?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110114-mit-okozhat-a-gyerekeknel-a-stressz.htmlMi a teendő, ha a gyerek mérget nyelt?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110113-mi-a-teendo-ha-a-gyerek-merget-nyelt.htmlRubint Rékáék már nevet is választottak a babának!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110113-rubint-reka-marciusban-szul.htmlHavonta két csecsemő hal meg azért, mert elhagyják a szüleihttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110111-havonta-ket-csecsemo-hal-meg-azert-mert-elhagyjak-a-szulei.htmlKis cirkuszi majmok? Milliárdos gyereksztárok a csillogáson túlhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110110-kis-cirkuszi-majmok-milliardos-gyereksztarok-a-csillogason-tul.htmlÚton a sztárpár negyedik gyermeke!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110109-ismet-bovul-a-hires-sztarpar-csaladja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.