színésznő terhesség Paulo Coelho Gubás Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A babadömping hazánkban is folytatódik - újabb magyar sztár jelentette be az örömhírt.

Forrás: Forrás: Sárosi Zoltán, http://www.gubasgabi.hu/
Forrás: Forrás: Sárosi Zoltán, http://www.gubasgabi.hu/


Gabi a munkáról nem tud lemondani, de nem akarja, hogy ez a baba rovására menjen. "Vannak szerepek, amelyeket visszaadtam, például a Tizenegy percet vagy az Új Színházban Báthory Anna szerepét, de a Centrál Színházban még játszom, és a Csigalétra című gyerekdarabban Budaörsön is fellépek, illetve koncertezem. Attilával egészen a terhességem nyolcadik hónapjáig dolgoztam. Ez nekem jó, és ezt a baba is megérzi" - mesélte Gabi a Blikknek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Pandát kapott Sebestyén Balázs Kínából!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-pandaval-lepte-meg-balazsekat-kasza-tibi.htmlSzandikát dührohamok gyötrik!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110126-vv-szandikanak-duhrohamai-vannak.htmlÍme Kipenzi, az imádnivaló bébigorillahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-kipenzi-az-imadnivalo-bebigorilla.htmlFriss! Megszületett Penélope Cruz gyermeke!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110126-megszuletett-penelope-cruz-es-javier-bardem-gyermeke.htmlMegvannak a 2011-es Oscar-jelölések!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-megvannak-a-2011es-oscar-jelolesek.htmlMeddőséget okozó anyagok a lakásbanhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110125-termeketlen-lehetsz-az-otthonod-miatt.htmlBruce Willis kiállhatatlan lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-bruce-willis-filmsztar-kiallhatatlan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.