Mi a csillagjegyed? - Ez a tökéletes otthon számodra

színek horoszkóp bútor dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillagjegy a személyiségen belül az ízlést is befolyásolja. Horoszkópunkból megtudhatod, hozzád milyen környezet illik legjobban.

Kos

Ha Kos vagy, a számodra ideális otthon mindenekelőtt masszív. Egy tömör faházban remekül éreznéd magadat, a lényeg, hogy tartozzon hozzá egy szép nagy balkon. Szereted a természetet, szívesen túrázol, így azt sem bánod, ha egy egész erdő vesz körül. Az ideális lakásban a bejárati ajtón belépve is a masszív, strapabíró berendezési tárgyak dominálnak, szereted a fából készült bútorokat, a falakon és a kiegészítők között a meleg színeket. A nappalid hangulatát szép kandalló teszi tökéletessé, amelyben hideg téli napokon valódi fával be is fűthetsz.

Istockphoto
Istockphoto


Bika

A legboldogabban egy kertes házban élhetsz, minél közelebb a természethez - például tóparton vagy erdőszélen. A lakásod berendezése egyáltalán nem a stílusról szól, hanem az egyéniségedről és a kényelemszeretetedről. A berendezés mindenhol lustálkodásra buzdít, a fotelek és kanapék kérik, hogy vesd beléjük magad, de így is elérsz mindent, karnyújtásnyira vannak tőled a fontos dolgok - mint például a távirányító. Vastag, puha szőnyegek borítják a padlót, melyek natúr színe megnyugtat és ellazít.

Ikrek

Az ideális otthon az esetedben egy többemeletes családi ház vagy lakás, ahol minden emeletet más-más, hozzád közelálló stílusban rendezhetsz be. Ha a több szint nem is adatik meg az otthonodban, a stíluskavalkádot még nem kell nézkülöznöd az egyes helyiségeket illetően. A zsúfoltság viszont nem a te asztalod: a szellősen berendezett szobák illenek hozzád, világos, élénk színekkel, ablakokkal, tükrökkel és kisebb-nagyobb lámpákkal, hogy elegendő fény legyen a lakásban. A bútorok esetében is egyszerűbb, egyedi darabokat válassz és kevés, de ízléses kiegészítőt.

Kérdezd szakértőnket! Varga Judit lakberendező


Rák

Rákotthon

Oroszlán

Otthon

Istockphoto
Istockphoto

Szűz

Szűzberendezési tárgyak

Mérleg

lakás

Még több ötlet a tökéletes otthonért

Siker és boldogság: így használd a színeket!

Dobd fel a fehér falat extra módszerekkel!

Színes szőnyegcsodák - A legújabb trendek

A legjobb színek a lakásban - Tedd, ne tedd!


Skorpió

Skorpió

Istockphoto
Istockphoto

Nyilas

Nyilas

Bak

Bakotthon

Nektek bejönnek a horoszkópok?


Vízöntő

Vízöntőotthon

Halak

Halakkontraszt

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Te hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.htmlMelengető dekortippek, hangulatos zugok - 1. részhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20101113-oszi-dekortippek-hangulatos-zugok-1-resz.htmlNe félj a sötét színektől!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20101112-ne-felj-a-sotet-szinektol.htmlVágyfokozó Feng Shui tippek hálószobábahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20101111-vagyfokozo-feng-shui-tippek-haloszobaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.