genetika születési súly újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közel hatkilós súllyal rendelkező babákat több hónaposnak gondolnánk, pedig ez nem minden esetben van így. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy ekkora vagy még nagyobb súllyal jönnek világra csecsemők. Vajon mi az oka a hatalmas súlynak? A genetika játszik szerepet, vagy betegségről van szó? A Life Magazinból kiderül.

Ezt láthatod a hétfői (január 31-i) Life Magazinban:

Óriáscsecsemők - miért születnek hat kilós babák?
Újra mászik a francia pókember! Ezúttal 137 m magasan
Zwack Sándor története


Korábban halnak a mai gyerekekhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110128-csokken-a-varhato-elettartam-a-gyerekkori-elhizas-miatt.htmlIsmét babát vár a magyar színésznő!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110126-gubas-gabi-allapotos.htmlHisztis és kezelhetetlen? - Így neveld a gyereket!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110126-alapszabalyok-a-gyermeknevelesben.htmlÓránként hárman halnak meg a gyilkos kór miatt!http://www.life.hu/anyaskodj/20110125-18-percenkent-meghal-valaki-mehnyakrakban-pedig-megelozheto-a-betegseg.html19 napos csecsemőt lopott a kórházból! - 23 év után vallotta csak behttp://www.life.hu/anyaskodj/20110124-23-ev-utan-adta-fel-magat-a-csecsemot-rablo-anne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.