ajándék Valentin-nap szerelem giccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-nap a szerelem ünnepe, amikor a legtöbben szeretnek valami aprósággal kedveskedni a párjuknak. Tudják ezt a kereskedők is, és arra törekednek, hogy minél nagyobb hasznot húzzanak a dologból. Hatalmas választékkal csábítják a vevőket, a kedves ajándékok között számtalan giccsel is, amelyeket azonban jobb, ha a boltban hagysz.

Thinkstock
Thinkstock

Szívecskés mackók és társaik

Ötlet híján talán a legegyszerűbb leemelni a polcról egy szívecskés kis kutyust vagy aranyos macikát nagy piros szalaggal a pocakján. Természetesen felnőttek közt is előfordulnak szenvedélyes plüssgyűjtők, de valljuk be őszintén, ők vannak kevesebben. Így hát, ha a szíved választottja nem ötéves, és nem is áll nagy gyűjtő hírében, ezzel inkább ne lepd meg. Ha mégis mindenáron játék állatkát szeretnél vásárolni, azt legalább olyan üzletben szerezd be, mely minőségi termékeket kínál, de a piros lufikkal körülölelt I love you feliratú állatkákat itt is kerüld.

I love you, tömeggyártásban

Végezd el a következő kísérletet: keress fel Valentin-nap környékén egy ajándéküzletet, csukott szemmel fordulj körbe benne, majd hirtelen állj meg, és mutass rá egy tetszőleges Valentin-napi ajándékra. Nagy eséllyel ott virít rajta angolul, hogy szeretlek, legyen az bármi - toll, gyertya, párna vagy akár egy házi papucs. Az I love you felirat tökéletesen alkalmas arra, hogy még a legkevésbé romantikus tárgyat is szerelmessé tegye - és arra is, hogy bármiből giccset kreáljon. Kiváló példa erre egy vörös rózsacsokor, melyben minden egyes virágokon arany színnel csillog az I love you felirat. Ezután már azon se lepődnénk meg, ha vécépapíron látnánk egyszer viszont ezt a közkedvelt mondatot.

Thinkstock
Thinkstock

Szívecskék mindenütt

Ha a pupillád helyén is szívecskék villognak februárban, akkor vásárolj ajándékba hatalmas szőrös plüss-szívet. Esetleg szívecskés bögrét, szalvétát, képeslapot, függönyt, tányért, mécsestartót, kenyérpirítót, vagy iHeart iPhone-iPod dokkolót. Mert már ilyen is van. Ha ez még nem elég, piros üvegfestékkel festhetsz az ablakra szíveket, készíthetsz szív alakú süteményt, vehetsz szivecskét szorongató kerti törpét, de végső elszántságodban akár szív alakú lufikkal is kedveskedhetsz. Ha a szemed normális állapotban van, ezek szigorúan kerülendők.

Szerelmes könyv szerelmes idézetekkel

Szinte bármelyik boltban kapható, a fedőlapja viszont nagyon változatos, az elegánstól a giccsesig mindent megtalálni. Írni nem kell bele, mert már előre kigyűjtötték a szerkesztői a legszebb szerelmes verseket. Egyetlen feladatod csupán annyi, hogy becsomagold és átadd, hátha rád gondol majd a szerelmed, miközben olvasgatja. Ha egyáltalán hajlandó lesz kinyitni, amire igen kicsi esélyt látunk.

Thinkstock
Thinkstock

Feledhetetlen bögrék és párnák

Valentin-nap környékén roskadoznak az üzletek polcai a szebbnél szebb szívecskés, angyalkás, I love you felirattal ellátott bögréktől, ám nem feltétlenül jó ötlet ezeket meg is venned. Főként nem az olyan készletet, amelyekbe két, egymással összeillő és szívet alkotó bögre tartozik, mert nem túl ízléses ajándék. Ahogyan a piros csipkés, számtalan méretben kapható párnácskák sem, de a Boldog Valentin-napot! feliratú piros ágyterítőt is hagyd csak a boltban.

A giccses ajándékötletek mellett viccesekkel is találkozni. Képgalériánkban megnézhetsz néhány igazán mókás ötletet!

/1102/Vicce2011210104348

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Szingli vagy? Itt pasizz be Valentin-nap előtt!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20110209-szinglik-valentinnapon-a-legjobb-pasizos-helyszinek-budapesten.htmlA csábító, erotikus hálószoba receptje - Így dekorálj!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110208-a-csabito-erotikus-haloszoba-receptje-igy-dekoralj.html5 romantikus úti cél leánykérésrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110208-valentinnap-a-legjobb-romantikus-ut-celok.htmlVágyfokozó Valentin-napi menü - Tüzeld fel a párod!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110207-vagyfokozo-etelek-receptjei-valentinnapra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.