Lábait használja kezek helyett egy kisfiú

Kína tanulás kar láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magas feszültségű vezetékbe kapaszkodott az a kisfiú, akinek a balesetben olyannyira megégtek a karjai, hogy végül mindkettőt amputálni kellett. Ma azonban úgy tűnik, mindez nem okoz számára gondot: megtanult lábbal arcot törölni, fogat mosni, sőt írni is.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=L7DBeEK2aHYuCdNr

További érdekes témák ma, február 17-én a Life Magazinban:

Mindössze 380 grammal született egy kisbaba

"A férjem előtt sem merek levetkőzni"

Nyomozom a szerelmet - A téma a féltékenység

Gergely Róbert eljegyezte 25 évvel fiatalabb barátnőjét


Szétvágták a 16 éves lány arcát! - Fotó csak erős idegzetűeknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110216-szetvagtak-a-lany-arcat-seta-kozben-tamadtak-meg.html14 lábujjal és 12 ujjal született a kislányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110215-14-labujjal-szuletett-a-kislany.htmlSaját unokáját szülte meg a 61 éves nagymama!http://www.life.hu/anyaskodj/20110213-sajat-unokajat-szulte-meg-a-61-eves-nagymama.htmlHalálra zúzta a 6 éves kislányt a kórházi ágy! - Csak látogató volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110211-halalra-zuzta-a-6-eves-kislanyt-a-korhazi-agy-.htmlElveszítheti a babáját, mert rossz gyógyszert adtakhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110209-terhessegmegszakitasokra-is-hasznalt-gyogyszert-adtak-veletlenul-egy-kismamanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.