nagymama leányanya terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszörnyűbb rémálma vált valóra annak a 29 éves brit nőnek, akinek lánya teherbe esett - mindössze 14 évesen.

A 28 éves nő, Kelly John, aki hamarosan Nagy-Britannia legfiatalabb nagymamája lesz, nemrég úgy nyilatkozott: a legszörnyűbb rémálma vált valóra, amikor rájött, hogy 14 éves kislánya várandós. Kelly mindig remélte, hogy a történelem nem ismétli meg önmagát, és lánya nem esik majd teherbe úgy, ahogy ő - vagyis 14 évesen.
A kislány épp készült elmondani a döbbenetes hírt, amikor Kelly rátalált a pozitív terhességi tesztre, és sírva fakadt. Az első sokk után azonban a fiatal nagyi - aki egyébként pincérnőként dolgozik - már csak a kis unoka érkezésére koncentrál, hogy mindent megadhassanak neki.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Az apa sem sokkal idősebb

A lány barátja, a leendő apa sem sokkal idősebb: Jordan Williams csupán 15 éves. A fiatalok, bár még maguk is gyerekek, megígérték, hogy bebizonyítják, koruk ellenére nagyszerű szülők lesznek. A családi példa azonban erre nem sok reményt adhat, Tia szülei ugyanis pontosan ennyi idősek voltak, mikor ő született. Tia apja, Shem Davies akkor úgy gondolta, örökre együtt maradnak, és közösen nevelik fel a kislányukat, később azonban szakítottak. "Egyszerűen nem tudtam, hogyan legyek apja egy gyereknek, amikor még én is gyerek voltam" - mondta Shem, aki még most is a család közelében lakik.

Hamarosan idul websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Játsszatok és nyerjetek belépőket a SlimExpóra!


Áldásnak tekintik a babát



Amikor a kisbaba megszületik, a családban már 6 generáció él majd egymás mellett, mivel a baba nagymamájának a nagymamája - a baba ük-üknagymamája - még él, most 92 éves.

Még most is tökéletes formában van! - Bármikor szülhet Rubint Rékahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110225-meg-most-is-tokeletes-formaban-van-barmelyik-nap-szulhet.htmlRitka fotók! Íme, Csonka András és Zalatnay Cini gyermekkori képei!http://www.life.hu/anyaskodj/20110225-csonka-andras-es-zalatnay-sarolta-gyermekkori-kepei.html17. gyerekét várja egy nő a hatodik apától - A tartásdíjból élhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110225-17-gyereket-varja-egy-no-a-hatodik-apatol-a.htmlKikkel küzdenek meg a dadajelöltek? - Íme, a gyerekek!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110224-ki-lesz-magyarorszag-elso-szuperdadaja-ime-a-gyerekek.htmlCiki, ha valaki 15 évesen még szűz - Tinik és a szexhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110224-tinedzserek-es-kamaszok-tevhitei-a-szexrol.htmlSzirénával, DVD-lejátszóval, GPS-szel ellátott babakocsit kapott egy brit kisfiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110224-szirenaval-dvdlejatszoval-gpsszel-ellatott-babakocsit-kapott-egy-brit-kisfiu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.