Ketrecbe zárta az anya örökbefogadott fiát

ketrec gyermek nevelés zárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fémrácsos kutyaketrecbe zárta örökbefogadott fiát egy connecticuti asszony.

Kiskorú veszélyeztetése miatt tartóztatták le azt az asszonyt, aki egy kutyáknak való ketrecbe zárta fogadott fiát. Az 54 éves Kathlyn Anthony azzal védekezett, hogy nem büntetésnek, hanem nevelési eszköznek szánta a szokatlan módszert, mivel a fiú éjjelente bekakilt az ágyban.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Az esetre csak egy véletlennek köszönhetően derült fény: a fiú húga elpanaszolta az iskolában, mennyire fáradt, mivel reggelente korán kell kelnie, hogy kiengedje az öccsét az "alvó zárkájából".

A rendőrök ezután vizsgálni kezdték az ügyet. Felkeresték a családot, a helyszínre érkezve pedig döbbenten látták, hogy a fiú éjszakai alvóhelye valóban egy alig egy méter hosszú, 50 centi széles ketrec volt. A felelőtlen nő védekezésképpen azt állította, hogy sok módszert kipróbált a fiú problémájával kapcsolatban, de semmi sem vált be, ezért folyamodott végül ehhez a megoldáshoz.

A világ legnépszerűbb játéka - A mai napig megosztja a közvéleménythttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110308-a-vilag-legnepszerubb-jateka-a-mai-napig-megosztja-a.htmlAmikor tátott szájjá változik a vécé - A kicsik leggyakoribb félelmeihttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110308-a-leggyakoribb-felelmek-gyermekkorban.htmlTehén vénáját ültették egy kislány szívébehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110308-tehen-venajat-ultettek-egy-kislany-szivebe.html23 éves a világ legfiatalabb nagymamájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110308-23-eves-a-vilag-legfiatalabb-nagymamaja.htmlFábry Sándor 57 évesen apa lett?http://www.life.hu/anyaskodj/20110307-fabry-sandor-apa-lett.htmlEgy kádban fürödtek - terhes lett a testvérétől a 14 éves lányhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110305-egy-kadban-furodtek-terhes-lett-a-testveretol-a-14.htmlA padlódeszkák alatt találták meg a 18 éves kismama maradványaithttp://www.life.hu/anyaskodj/20110304-a-padlodeszkak-alatt-talaltak-meg-a-18-eves-kismama-maradvanyait.htmlBizarr gyerekkönyvek, amit jobb, ha nem veszünkhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110304-bizarr-gyerekkonyvek-amit-soha-ne-vegyel-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.